ЗАСТОСУВАННЯ АНТИЦЕЛЮЛІТНОГО КРЕМУ

Боротьба за красу йде повним ходом, з кожним днем все більше різних засобів та методик входить у моду. Звичайно, двигуном цього процесу є жінки, які прагнуть виглядати не просто красиво, а й молодо. При цьому акцент здебільшого змістився від обличчя до тіла. Догляд за тілом став набагато інтенсивнішим, ніж десять-двадцять років тому.

Як боротися з целюлітом

Його можна розбити різні типи, у тому числі створюється комплексний вплив:

Що таке антицелюлітні засоби

Останній тип у цьому списку особливо цікавий, оскільки дозволяє часто досягти результатів у короткі терміни. Кошти для боротьби з целюлітом можуть поєднувати в собі зволоження, живлення та боротьбу з розтяжками на тілі. Ці препарати та косметичні засоби випускаються у вигляді масок, скрабів та обгортань.

Послідовність їх застосування наступна:

  • шкіру очищають скрабуючи,
  • розігрівають гарячою водою або масажем,
  • закривають доступ до пошкоджених ділянок шкіри,
  • наносять антицелюлітний засіб,
  • закривають місця нанесення плівкою на 0,5-1 год.,
  • засіб прибирають сухими серветками або змивають теплою водою.
  • далі наносять зволожуючий крем.

Важливо, що антицелюлітні засоби найчастіше містять компоненти, такі як капсаїцин. Цей компонент виділяють із перцю чилі. Він справляє місцеву подразнюючу дію, за рахунок якого відбувається приплив крові до місць нанесення. Варто пам’ятати, що антицелюлітний крем слід наносити за інструкцією, оскільки зі збільшенням часу можна отримати хімічні опіки. Використання харчової плівки необхідне задля утворення ефекту сауни, а зниження доступу повітря, який зменшує активність компонентів.


Антицелюлітні креми містять також натуральні скрабуючі засоби: морську сіль, цукор, мелену каву, подрібнену шкаралупу горіхів, полімерні частинки. Вони мають відлущувальний ефект, який також призводить, але механічним шляхом до припливу крові.
До складу антицелюлітних засобів включають різноманітні олії, які в момент розігріву шкіри покращують метаболічні процеси, а також зволожують. Особливо важливо враховувати те, які компоненти входять до цих видів коштів. Так як при розігріві, поглинання компонентів збільшується, можливе виникнення алергії. Антицелюлітні засоби з натуральними оліями виробляють у баночках, пляшках з різними видами дозаторів, капсулах. Якщо засіб у баночці прямого доступу не слід набирати його пальцями, це може зруйнувати олії. Для досягнення ефекту важливо дотримуватись усіх пунктів застосування, а також регулярність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.