СЕРЙОЗНІ ПОДАРУНКИ НА ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА


Ще кілька днів і всі соціальні мережі змінять свої звичні холодні тони на градієнт від ніжно-рожевого до червоного – це день Святого Валентина. Подарунки чекають на всіх закоханих, а отримати їх буде приємно навіть тим, хто не очікує. Інша річ: що дарувати? Питання болісне, особливо якщо ви натура щедра і винахідлива. За статистикою, вважається, що дівчата очікують цього дня:

  • букет квітів,
  • цукерки чи шоколад,
  • романтична вечеря при свічках.

Все це бажано супроводити феєричним декором з повітряними кулями, пелюстками троянд та сердечками всіх форм та розмірів.

ІНША СТОРОНА ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

З іншого боку, чи це те, що хоче кожна жінка, та й чоловік теж? Хоча глобальні, серйозні подарунки рідко даруються цього дня, все ж таки якщо ви хочете заявити про наміри: зробіть пропозицію руки та серця! А якщо щасливі миті згоди та весілля позаду, можливо, настав час приступити до реалізації плану:

  • будинок,
  • сад,
  • син.

На подив, виявляється, значна частина дівчат погодилася, що від такої пропозиції вони точно не відмовилися б. Будівництво будинку – підприємство тривале, але як запорука правдивих обіцянок цілком можна почати з покупки будівельних матеріалів, наприклад, газобетону. Мрії про власний будинок нерозривно пов’язані в обох статей з романтикою та серйозними намірами у відносинах.

ST.VALENTINЕS DAY ТА ПОДАРУНКИ

Якщо ж до таких висот вам ще далеко, то просто створіть цього дня справжній затишок. У 2020 році зима явно затрималася, наступивши якраз у лютому, а значить, настав час для теплих обійм під м’якими пледами з чашкою гарячого напою в руках.


З допомогою гірлянд можна облаштувати романтичний майданчик для домашньої фотосесії чи вечері. З них легко зробити серця або написати коротке, але дуже ємне слово: love. Сюрпризи, створені своїми руками, милі та сповнені Ваших щирих почуттів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.