АЛЬТЕРНАТИВА КУХОННОЇ МИЙКИ З ДОВГИМ КРИЛОМ

Про уподобання не сперечаються, хоча є те, про що вкрай важливо говорити – це вибір, який відбувається на кожному етапі ремонту. Найскладнішим приміщенням у цьому плані є кухня. Саме тут реальність та фантазія зустрічаються та створюють те, чим користуватиметься вся родина багато років. Практичні рішення щодо вибору фасадів кухні, підбору електроприладів, сантехніки, освітлення окупляться сповна. Одним із них вважають вибір в пользу великої кухонної мийки.

Мийка з довгим крилом або двома великими чашами

Розміри кухні дозволяють зробити вибір, маневрувати з розстановкою, отже, саме час оцінити два варіанти кухонних мийок, які називають альтернативними. Можливо, ви здивуєтеся, але альтернатива класичній великій кухонній мийці з довгим крилом зовсім не компактна кругла. Все більше людей віддають перевагу крилу миття, що служить для сушіння посуду і розширює область контакту з мокрими предметами, такий варіант як миття з двома глибокими чашами.

У чому плюси кухонного миття з двома чашами

Навіщо служать такі кухонні мийки на дві великі чаші, відокремлені одна від одної невеликою, вузькою перегородкою? Друге миття – альтернатива звичному крилу, куди складають посуд. У чому плюс такого вибору? Ця чаша служить крилом, тобто в неї складається вимитий посуд, проте, на відміну від нього, має отвір, в який без особливих проблем стікає вода. Кухонна мийка з двома чашами набагато простіше в обслуговуванні, крило майже завжди злегка забудовує воду, поступово покриваючись осадом, який змити вкрай складно. Кухонна мийка з крилом потребує догляду, без нього вона швидко починає виглядати не дуже охайно.


Миття з двома чашами може бути використане по-різному, мити його куди простіше, до того ж посуд, складений у неї майже не видно, за умови, що сантехніка має глибину понад 30 сантиметрів. Яка господиня не мріє одночасно покласти поруч овочі та рибу чи м’ясо, якщо робити це з однією чашею, продукти стикаються. Перевага раковини з двома чашами ще й у тому, що на відміну від своєї суперниці, вона може мати різні види монтажу:

  • накладний,
  • врізний.

Що важливо знати, вибираючи велику мийку для кухні

Такий вибір порадує тих, хто бажає втілити у життя будь-який цікавий дизайн. Як і багато інших видів сантехніки, така кухонна мийка в різних варіантах зустрічається практично у кожного виробника. Щоб легко підключити такий тип миття на кухні, слід оцінити простір усередині шафи, на яку буде проводитися установка. Часто миття з правим або лівим крилом вибирають тому, що під ними встановлюється посудомийна машина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.