ЯК ВИБРАТИ ТУМБУ ПІД ТЕЛЕВІЗОР

Меблі і гарнітури з неї заповнюють простір, служачи одночасно і його окрасою, і маючи власні функції. Дивлячись на певний тип меблів, ми завжди маємо на увазі те місце: кімнату або функціональну зону, де вона розміщуватиметься. Деякі види можна вважати універсальними, просто їх вписати в інтер’єр різних кімнат. З якою кімнатою у вас асоціюється тумба під телевізор?

Інтер’єр вітальні та тумба під телевізор

Техніка, пов’язана з дозвіллям: ТБ і аудіо-обладнання, різні приставки – все це вимагає деякого вмістилища, яке при цьому гармонійно виглядатиме в навколишньому просторі – це і є тумба під телевізор. Як і інші предмети, вона найчастіше встановлюється у конкретну кімнату – вітальню. Рідше, якщо є необхідність у кімнати спеціального призначення: кабінет та ігрову. Цікаво, що тумба для телевізора майже ніколи не ставиться до спальні, навіть якщо там є телевізор, тут обходяться комодом.

Види тумб під ТВ

Тумби під телевізор з одного боку сильно піддаються модним віянням, з іншого, їхня внутрішня частина майже не змінюється. Більшою мірою зміни стосуються зовнішньої обробки. Усередині тумби для телевізора можуть бути:

  • відкриті або засклені полиці,
  • висувні або розстібні шафки.


Якщо місце невелике, а місць для зберігання не вистачає, тумбу поєднують з іншими видами меблів – отримуючи в результаті модульну систему. Вона має більше місця для зберігання, при цьому не захаращує простір. Віддаючи перевагу моделі з відкритими полицями, пам’ятайте, що на них повинен бути ідеальний порядок, інакше вся кімната виглядатиме неакуратно. Плюс таких полиць – вони не забирають зайвого простору, кімната здається більше. З іншого боку, відомо, що відкрита полиця накопичує пил. У вас багато різноманітної техніки: програвачі, приймачі ТВ-сигналу і так далі, особливо ретельно заміряйте висоту та глибину тумби.


Вибір тумби повинен відповідати інтер’єру, що позначається на виборі матеріалів, кольорів та оздоблення. Гладкі лакові покриття, світлі відтінки, як матеріал часто використовують мдф – це риси сучасних меблів для вітальні, в тому числі і тумби під ТБ. Гострі кути в невеликому просторі кімнати можуть стати проблемою, особливо якщо у вас є діти. Завжди можна знайти варіант тумби під телевізор із згладженими краями. Як і будь-які інші меблі, тумби діляться на дорогі та дешеві, якщо ті, що входять у моду, а є класичні варіанти, що завжди в ціні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.