НЕЗВИЧАЙНІ КУХОННІ ЗМІШУВАЧІ

Кухня – функціональна частина житлового простору, де все має працювати як годинник. Якщо тут трапляється поломка, це відчувають усі члени сім’ї, оскільки у кожного приладу та предмета є висока частота використання. При цьому останнім часом інтер’єр кухні став більш важливим, ніж навіть інтер’єр спальні. Цей простір потребує обладнання та, звичайно, якісної сантехніки. Щоб вписати її в інтер’єрне рішення власники вибирають цікаві мийки та незвичайні кухонні змішувачі.

Що може бути незвичайного у змішувачі для кухні

Що ж незвичайного може бути у змішувачі для кухні? Насамперед згадують кілька речей:

  • особливий дизайн,
  • додатковий функціонал,
  • ексклюзивна форма.


Дизайн кухонного змішувача раніше зводився до вибору типу вентилів, зараз можна підібрати:

  • форму,
  • колір,
  • тип вентилів або важеля,
  • висоту виробу.


Буквально кожен параметр, що стосується дизайну змішувача, можна підібрати індивідуально, що радує, така можливість є у всіх цінових сегментах. Вибираючи кожен параметр, оцінюйте його як з погляду поєднання та краси, так і з практичної. Знаєте, що у вас з-під крана йде жорстка вода, тоді віддайте перевагу плавним формам змішувача. Кутастий змішувач підтримувати в ідеальній чистоті буде дещо складніше. Якщо ж дизайн найважливіше, встановіть загальний фільтр для води, що збереже зовнішній вид сантехніки.

Додаткові функції кухонного змішувача

Незвичайним кухонним змішувачем можуть зробити функції. Як доступні на даний момент:

  • вбудований кран два в одному для простої та фільтрованої води,
  • підігрів або охолодження,
  • газування.


Такі доповнення впливають на вартість, зменшуючи кількість приладів. На мийці буде на один кран менше, а на стільниці буде більше місця. Такі функції потрібні далеко не завжди, при цьому оцінивши їх, багато хто більше не хоче відмовлятися від них.
Ексклюзивна форма змішувача кухонного частково також відноситься до дизайну, але і до функціоналу. До таких форм можна віднести змішувачі з вбудованою душовою лійкою і з фіксованою, яка утворює вилив за допомогою спеціального тримача.


Кожен змішувач для кухні – це набір функціональних особливостей, дизайну та внутрішнього вмісту, що зрештою впливає на довговічність роботи приладу. Як і будь-яка техніка змішувач вимагає спеціального обслуговування, що важливо врахувати ще на етапі вибору. Щоб техніка служила довго, уважно огляньте внутрішні деталі та оцініть вагу виробу, краще, якщо як матеріал буде застосована латунь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.