МИЛІ СЕРЦЮ НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ


Буквально щоразу обсипати кохану жінку коштовностями та хутром дозволить далеко не кожен сімейний бюджет, з іншого боку, подарунок має подобатися. Тому багато чоловіків вдаються до відомого, при цьому придатного до будь-якого випадку подарунка – наборам косметичних засобів.
Уподобання обраниці тепер вгадати значно легше, тому на Новий рік кожна отримає правильний подарунок – кошти від улюбленого бренду. Невеликі сюрпризи можуть також супроводжувати новорічний подарунок, служити його доповненням.

ЯК ВИБРАТИ КОСМЕТИКУ ПІД НОВИЙ РІК

Виникли складнощі з вибором, а може подарунок, призначається бабусі, мамі або сестрі, вибирайте ходовий варіант засобу особистої гігієни, а краще набір, часто дістаються вони і колегам по роботі. Саме набір не сприймається як натяк, виглядає солідніше, до того ж упакований по-новорічному стане справжнім подарунком.
Що зможе увійти в набір косметики або засобів для догляду за собою:

  • креми для рук, обличчя, тіла;
  • шампуні, гелі для душу;
  • парфуми, туалетна вода;
  • різноманітна декоративна косметика,
  • кошти у стилі SPA.


Зверніть увагу на те, чим користується найчастіше одержуючий подарунки. Іноді буває досить простої гігієнічної помади з приємним ароматом, щоб зробити приємно.
Різноманітність декоративної косметики та ароматів дає розгулятися не тільки чоловічій статі, якій завжди складніше. Дівчина також легко знайде цікавий варіант для коханого чоловіка чи близького родича. Довіряєте власному смаку: віддайте перевагу чоловічим одеколонам або туалетній воді. До речі, тут будуть доречні ультрасучасні засоби для гоління, супутні до них товари.
Милі серцю дрібниці порадують будь-яку красуню, а тим більше з рук коханого, який постарався вибрати те, що сподобається.

І НАВІТЬ ДЛЯ ДІТЕЙ

Все частіше в дитячих магазинах можна побачити підготовлені до свята пропозиції, в яких вказані засоби дитячої гігієни, косметика. Навіть маленький карапуз запам’ятає Новий рік, якщо отримає подарунок, корисні засоби гігієни можуть стати додатковим штрихом, який оцінить його мати. У комплект можуть входити памперси, засоби догляду за дитячою шкірою. Порада для мам: перед застосуванням будь-якого засобу варто провести алерготест.


Старші діти прагнуть наслідувати батьків, тому не противіться, просто вибирайте для них краще, безпечне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.