НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ САДОВОДІВ

Щоб не втратити вправності, садівники досить часто в зимовий період займаються власним садом на підвіконнях. Любов до рослин, а особливо до яскравих кольорів мотивує їх до створення справжніх квітників усередині житлового простору. Також не секрет, що живі квіти, як поповнення колекції, — чудовий подарунок на Новий рік.


Відразу хочеться сказати, що:

– все це стане бажаним подарунком, якщо зробити його правильно. Ви точно дізнаєтеся, чи любить людина домашні рослини по тому, чи прикрашені вікна в будинку. Розбираєтесь у квітах – даруйте аналогічні, до тих, що вже є, якщо ж ні – сфотографуйте та покажіть фото продавцю, він порекомендує відповідну рослину. Пам’ятайте, квітка може бути як доповнення, а в деяких випадках і як основний подарунок.

КВІТИ НА ПІДВІКОННИКУ І НОВИЙ РІК

Ваше підвіконня прикрашене квітами, але хочеться надати йому справжнього новорічного вигляду? Це можливо навіть без особливих витрат. Достатньо буде виділити годину часу, трохи щільного паперу або картону, а також світлодіодну стрічку. З такого паперу можна вирізати:

  • будиночки,
  • ялини.


Їх розставляють на краю підвіконня, а також біля самого скла, так, щоб розміщена всередині стрічка була не видно, але підсвічувала простір між ялинками, вікна будиночків. Квіти всередині цього казкового простору доповнюватимуть його, роблячи атмосферу ще більш домашньою, ламповою. Підійдуть для оздоблення декоративні тематичні іграшки, статуетки. Можна доповнити композицію ялинковими іграшками, наприклад, кульками різних розмірів у єдиній колірній гамі. Кульки можна нанизати на нитку або світлодіодну стрічку. Вікно також прикрашають сніжинками, зимовими сюжетами, знайти які найпростіше в інтернеті.

НЕСПОДІВАНІ ПОДАРУНКИ НА ЗИМОВІ СВЯТА

Будь-який садівник знає, що є речі, які завжди стануть у нагоді в господарстві:

Є ті, хто завжди відмовляються від подарунків, але такий практичний точно оцінять високо. Якщо ж ви сумніваєтеся, що це може порадувати вашого друга, близької людини, але точно впевнені в його любові до домашніх рослин, зробіть мікс: поповніть щось практичне зі списку вище, яскравою пуансеттією, що має яскраве червоне листя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.