ПОДАРУНКИ ТА СЮРПРИЗИ ДЛЯ ЗИМОВИХ СВЯТ


Новий рік вже наближається, його кроки все швидше і дуже хочеться встигнути зробити масу різних справ до його приходу. Багато хто зазначає, що у святкові дні хочеться сповільнити час, щоб провести його з толком, відпочити. Приділити час коханим, сім’ї та, звичайно, собі – те, що хочуть майже вісімдесят відсотків опитаних.
У пошуках подарунків найскладніше доводиться тим, хто дарує їх часто, бажаючи порадувати близьких. Якщо зимова тепла ковдра вже була придбана, а інших ідей для створення особливого затишку немає, зверніть погляд на освітлювальні прилади. Здавалося б, що може зробити звичайний світильник? Але саме такий вид освітлення вважається найромантичнішим, до того ж торшери високо цінують домосіди.

ТОРШЕР ЯК НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК


Велика лампа, що стоїть на підлозі, – простий світильник, але як затишно виглядає з ним кімната. Його особливо оцінять ті, хто любить:

  • провести час із книгою,
  • повалятися на дивані,
  • люди похилого віку,
  • молоді батьки,
  • творчі особи.


Дивно, як добре поєднується новорічна ялинка та торшер. М’яке освітлення поєднується воєдино, створюється казковий вигляд та настрій. Звичайно, відзначимо, що дизайн таких освітлювальних приладів дуже різноманітний. Знайти можна варіант на будь-який смак та гаманець.
При підборі особливу увагу звертайте на:

  • габарити світильника,
  • кількість ріжків та можливість налаштування напрямку свічення,
  • тип цоколя ламп,
  • розмір шнура.


Параметри приладу можуть здаватися не такими важливими як зовнішній вигляд, адже подарунок вибирають з естетичних міркувань. При цьому дотягнутися до найближчої розетки без будь-яких хитрощів – те, за що майбутній господар приладу буде вдячний.

НАПОЛЬНИЙ СВІТИЛЬНИК У НОВОРІЧНОМУ ІНТЕР’ЄРІ

Як уже було сказано, світильник такого плану, як торшер, майже завжди відображає загальний напрямок дизайну приміщення. При цьому в новорічну атмосферу легко впишеться майже будь-хто, варто лише правильно розставити акценти. Все частіше торшери підбирають для класичних та інтер’єрів у білому кольорі. Якщо дизайн вписується в загальний простір, то торшер чудово виглядатиме біля вашої ялинки.


Такий світильник як подарунок чудово підходить дорослим парам, а також тим, хто тільки недавно переїхав – новоселам. Новорічні чудеса часто пов’язують зі світлом, тому поєднання миготливих лампочок гірлянд на ялинці чудово доповнюватиме тепле світло абажуру торшера.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.