М’ЯКА СУМКА-ПЕРЕНОСКА ДЛЯ ТВАРИН

Домашні тварини більшу частину часу проводять усередині приміщення, при цьому багато господарів повною мірою дотримуються правил, що стосуються медичного обслуговування вихованців, а також часто беруть їх із собою у подорожі. Щоб робити це з комфортом, слід придбати спеціальні переноски.

М’яке та жорстке перенесення для домашніх вихованців

Їх усіх поділяють за типом корпусу на:

  • жорсткі,
  • м’які.

І, якщо перші більш місткі, підходять для авіаперельотів, інші створені для переміщення тварин на невеликі відстані. М’які сумки-перенесення дуже схожі з простими сумками, однак мають дві особливості:

  • виріз з одного з країв у вигляді горловини,
  • більш міцні матеріали та шви.

Плюси та мінуси різних видів переносок для домашніх улюбленців

Виріз у м’якій сумці-переноскі для домашніх вихованців важливий, щоб тварина могла бачити господаря та напрямок руху. На відміну від жорсткої переноски, м’яка переноска компактніша, за рахунок цього сумку можна повісити на плече. М’який каркас із тканини дозволяє тварині відчувати вашу присутність та запах, що знижує рівень стресу. Щоб тварина не вистрибнула з сумки, шийку переноски постачають спеціальною сіточкою, яка пристібається на блискавку. Плюсом такого виду вважають і можливість прання у пральній машині, хоч і далеко не всіх видів, це слід уточнювати при покупці.

Цікаво, що м’яке перенесення застосовується не тільки для котів, її вибирають власники собак маленьких розмірів, кроликів і навіть тхорів. У момент вибору такого типу перенесення дуже важливо точно виміряти розміри вихованця, щоб він мав можливість комфортно розташуватися всередині. Вибираючи такий вид перенесення з тканини, важливо пам’ятати, що якою б щільною не була тканина, вона все ж таки пропускає фізіологічні рідини і вбирає запахи. Цей недолік відрізняє її від перенесення з жорстким каркасом їхнього пластику.


Якщо у вас є кілька тварин, бажано робити чищення після кожного виїзду, що зручно робити з перенесеннями, що мають жорсткий каркас. Власники м’яких переносок підкреслюють, що з сумкою значно комфортніше звертатися в транспорті, тому що великою громіздкою перенесення складно знайти досить вільного простору. Якщо подорож чекає тривала, а переноска виконана з тканини, бажано постелити всередину спеціальну пелюшку, що вбирає, те ж саме зробіть, якщо несете тварину до ветеринара. Ще один плюс сумки-перенесення – її компактне зберігання, вона не займе багато місця в квартирі в момент, коли не використовуватиметься.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.