ЧИ ПОТРІБЕН БУДИНКУ ПІСУАР

Вже нікого не дивує, що в одній ванній кімнаті можуть бути і ванна, і душ, культура гігієни тіла та зміна ставлення до неї, що сприяє появі нових сантехнічних приладів. Ще нещодавно серйозні роздуми викликала необхідність встановити біде або сантехнічний душ, а також вибір монтажу на інсталяції замість традиційного варіанта підлоги. Тепер настала черга незвичайного сантехнічного приладу – пісуара.

Пісуар – додаткова сантехніка

Якщо розбиратися, то можна зрозуміти, що пісуар зовсім не заміна унітаза, а його доповнення, так само як біде не замінить ванну або повноцінний душ. На сьогодні цей вид сантехніки найрідкісніший у наших будинках, хоча для його встановлення найчастіше є підстави. Звичайно, якщо більша частина сім’ї складається з осіб жіночої статі, пісуар стане скоріше просто доповненням. Якщо ж у сім’ї превалює чоловіча половина – сантехніці припадати пилом не доведеться.

У чому плюс пісуара у ванній кімнаті

Є як мінімум два плюси в установці пісуара у ванній кімнаті:

  • економія води,
  • повна чистота унітаза.

Яким чином пісуар дозволить економити воду? Якщо в сім’ї багато чоловіків, то при кожному відвідуванні туалету вони спускають унітаз, який містить від п’яти до двадцяти літрів води, а деякі моделі і більше. Сама форма пісуара сприяє мінімізації витрати води на обмивання хащі після використання.


Не секрет, що всередині сімей часто трапляються конфлікти, пов’язані з побутовими речами, такими як чистота обідка унітаза, яким користувався чоловік. Пісуар вирішує цю проблему. Він також привчить вашу дитину до користування цим аксесуаром в громадських місцях, що теж можна вважати приємним плюсом.
Цей вид сантехніки також рекомендують встановлювати тим, хто має більше санвузла. Він не займе багато місця. При цьому скоротить час використання простору, що зручно, коли в будинку чи квартирі живе багато людей, чи приймаються гості.

Пісуар та інсталяція

Стильний вигляд ванної кімнати не буде порушений, пісуар легко вибрати з тієї ж колекції, що й решта сантехніки в будинку. Для тих, хто особливо цінуватиме гігієнічність, звертаємо увагу на те, що пісуари можуть забезпечуватися кришкою, як і унітази, а також автоматичною системою змиву. Пісуари встановлюють на підлогу і підвішують, другий різновид більш поширений. Для сучасного монтажу та організації простору в єдиному стилі, можна підібрати інсталяцію для пісуара, що зв’яже цей вид сантехніки в єдине ціле з іншими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.