РОМАНТИКА: ГІРЛЯНДИ У ЛІТНІХ КАФЕ

У літні місяці так хочеться відчути тепло та затишок нічного часу доби. Значно більше людей проводить час на вулиці: у дворах, на морському узбережжі або на берегах інших водойм, а також у літніх кафе з відкритими верандами. Вони у свою чергу відкривають повсюдно, залучаючи відносною прохолодою, свіжістю та романтикою.

Гірлянди – літній антураж

Щоб завоювати власного відвідувача, такі кафе намагаються створити характерний антураж, властивий лише їм, наприклад, використовують гірлянди. Більшість веранд, терас літніх кафе має вельми символічно позначені розміри, обмежені стовпами, невисокими огорожами. Найчастіше для відокремлення внутрішнього простору від вулиці домагаються за рахунок застосування тканин, квітів та рослин. Все це у вечірній час значно зменшує ефективність освітлювальних приладів, доповнити які прагнуть світлодіодні гірлянди. Простягають гірлянди каскадами:

  • під стелею,
  • у віконних отворах,
  • під тонкими тканинами.

Як прикрасити літню веранду кафе, ресторану

Якщо літнє кафе чи ресторан мають власний закритий двір, де ростуть дерева або є якісь декоративні об’єкти, наприклад, скульптури, їх також обвивають гірляндами.
Оцінюючи різновиди гірлянд, варто обов’язково вибирати для простору поза будівлею, вони постачаються спеціальними позначками на упаковці, в інструкції. Якщо ви не виявили письмових вказівок на гірлянді, то IP оцінюють, ставитися вона до вуличних, або до тих, що для приміщень. Таку гірлянду можна застосовувати зовні приміщення і влітку, і взимку.


Гарно прикрасити кафе гірляндами – це один із вдалих ходів, то ваші відвідувачі точно знатимуть, що заклад відкритий. До того ж для великих терас – літо – час весіль, вечірок, різних, що проводяться на свіжому повітрі, урочистостей. Гірлянди, що прикрашають цей простір, нададуть йому романтичного, святкового вигляду. Щоб цей електроприлад був по-справжньому багатофункціональним, обов’язково вибирайте той, що дозволяє перемикатися між різними кольорами. Бажано, щоб світлодіодна гірлянда мала щонайменше три кольори свічення:

  • білий,
  • жовтий,
  • світло синій.

Такі кольори найбільш популярні, чудово виглядають на фотографіях. При підключенні гірлянд на відкритих терасах, у літніх кафе та на інших майданчиках, постарайтеся зробити це так, щоб відвідувачі, особливо маленькі, не могли дістати проводів. Якщо ви хочете створити ще оригінальніший образ, маючи на стіні вільний простір, створіть з гірлянд власний логотип або малюнок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.