ЗАТИШНІ СВЯТА – ЗАТИНІ ПОДАРУНКИ

Як тільки починається грудень, у повітрі починає пахнути ялинкою та мандаринами, натовпи людей рухаються в різні боки щодня у пошуках найкращих подарунків. Для одних Новий рік, а та Різдво – час гучних компаній, інтенсивного спілкування, поїздок, а для інших можливість усамітнитися в колі сім’ї, побути з коханими. Цей період можна назвати найрадіснішим, затишним.


Підготуватися до нього можна вже зараз, вирішіть, як проходитиме ваш день, чим потішите близьку людину. Звичайно, є речі складові затишок у новорічні дні, вечори та ночі:

М’ЯКИЙ НОВОРІЧНИЙ ЗАТИШОК

Уявіть собі цей приємний час, який він буде? Картинка перед очима напевно малює тепло домівки, прикрашену ялинку, а може сосонку, подарунки. Можливо, на тлі всього цього будете ви, у затишному новому пледі або ковдрі, що зігріє.


Такий корисний подарунок хочуть отримати на зимових святах багато чоловіків, вважається він бажаним серед жінок. Вибираючи м’який плед, оцініть колірну гаму, тематику, зображену на поверхні. Все частіше цю диванну приналежність вибирають з урахуванням часу використання. Багатофункціональний варіант пледа має бежеві, пісочні та кавові відтінки. Для тих, хто часто мерзне, рекомендуємо вибрати щось у червоній кольоровій гамі, адже кажуть, що ми сприймаємо колір як тепло.

ПЛЕД І ДОМАШНЄ РІЗДВО

Все частіше напередодні свят сім’ї хочуть сфотографувати гарні моменти, для цього багато хто йде у фотостудії, де вже готове все в зимовій тематиці. Милий, красивий плед може стати доповненням до ваших зимових фотосесій. Ніщо не створює затишок, як м’які тканини. До речі, такий подарунок важливо вибирати з урахуванням особливостей майбутнього власника, хтось не любить статичної електрики, тому уникайте синтетичних варіантів. Іншим хочеться підтримувати чистоту, не виходячи з дому, флісові саме те, що треба.


При виборі такого подарунка варто оцінювати:

  • розміри,
  • матеріал,
  • колір,
  • можливість легкого чищення.


Слід сказати, що подарунок стане у нагоді для будь-якої пори року, отримавши його взимку, власник без сумнівів оцінить його в міжсезоння і навіть у дощові дні літа. Він відчуватиме ваше тепло та турботу, що й приваблює багатьох у цьому затишному новорічному подарунку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.