НОВИЙ РІК І ДОМАШНІ ВАРТІВЦІ


Найяскравіший подарунок, який отримують діти, а іноді й дорослі на Новий рік – домашні вихованці. Найчастіше саме про чотирилапого друга, а може бути про мешканців морських глибин, мріє і ваш малюк. Майже завжди покупка супроводжується серйозними роздумами про те, яку тварину вибрати, як її доглядати згодом. Звичайно, всі прохання доповнюються запевненнями про те, що всі турботи ляжуть на плечі того, хто просить.


І ось настає той момент, коли батьки наважуються на обдуманий крок, адже собака, кішка, кумедний гризун у будинку, а тим більше акваріум – відповідальність. «Новорічний подарунок» вимагатиме додаткових покупок. Сюди входять:

  • туалетне приладдя,
  • корм,
  • іграшки для вихованців,
  • місце проживання або приладдя для організації ліжка.


Як додаток можуть йти різні аксесуари для домашніх вихованців, ласощі, а також все необхідне, що відповідає вибраному виду.

ЩО ПОТРІБНО ДОМАШНЬОМУ ВАРТІВЦЮ

Сюрприз для Вашої дитини на Новий рік може стати справжньою складністю для Вас, якщо про все перераховане вище не подбати заздалегідь. У різдвяні та новорічні свята багато магазинів закриті, а отже, у пошуках, наприклад, котячого туалету можна легко втратити дорогоцінний час. Вирішили, що подарунком буде: кіт, собака, птах, наприклад, папуга, канарка, або навіть хом’як, одразу визначайтеся з усім, що робить життя тварини комфортним.


Сучасні аксесуари для домашніх тварин дозволяють легко дбати про них. Це вимагатиме трохи зусиль з Вашого боку і вже Ваша власна дитина доглядатиме за милим вихованцем.

ЖИВИЙ НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК

Діти часто просять у батьків кішку чи собаку, іноді просто тому, що вихованці є у друзів чи знайомих. При цьому новорічні подарунки такого роду часом чекають і дорослі. Всі знають, що деякі собаки і породисті коти коштують досить дорого, а зимові свята – час надій, що збуваються. Хочете порадувати себе, не відкладайте цю радість у довгий ящик. Для деяких, вихованці настільки важливі, що їхнє життя обставляється з найбільшим комфортом. У такому разі слід підбирати стильні, якісні товари для тварин, у яких ви будете впевнені на всі сто. Якщо ж вихованець вже живе у вас, а ви вирішили, що і його має бути свято під новорічною ялинкою, варто вибрати:

  • нову іграшку,
  • улюблені ласощі.


Хтось вибирає засоби гігієни для тварин або пов’язані з ними аксесуари, адже багато котів і собак люблять грумінг у виконанні господарів, а птахи обожнюють різноманітні дзеркала.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.