БЮДЖЕТНИЙ РЕМОНТ У ВАННІЙ КІМНАТІ

Повномасштабний ремонт потребує часу та витрат, але це не завжди реально. Деякі приміщення у будинку вимагають, щоб там була ідеальна чистота, від цього залежить здоров’я членів сім’ї. У них насамперед відносяться кухня та ванна кімната. Не залежно від того, наскільки велика чи мала ваша ванна зробити оновлення в ній досить затратно.

Чим замінити плитку у ванній

Іноді повномасштабний ремонт із заміною плитки, або застосуванням інших видів обробки може бути просто нераціональним, наприклад, житлове приміщення здається в оренду, можливо, незабаром ви вирішите робити повний ремонт. Тоді, щоб отримати чисту кімнату, не вимагатиме багато коштів, тобто зробити все бюджетно, можна просто використати пластикові панелі. Цей матеріал є тонкими пустотілими листами, з внутрішніми ребрами жорсткості. Для його виробництва застосовують пвх, тому що цей тип пластику найкращим чином показав себе з погляду екологічності у житлових приміщеннях. Він чудово піддається санітарній обробці, не боїться вологи. Панелі пвх дуже легкі, а значить, обрешітка стін для них також буде простою, недорогою. Обрешітка під пвх панелі виготовляється з сухого дерева, якщо ви плануєте зробити ремонт у ванній кімнаті, бажано обробити його додатково від грибка, плісняви.

Плюси панелей ПВХ

Панелі пвх приваблюють тих, хто бажає мати можливість швидко зібрати, також розібрати обшивку. Демонтаж таких панелей стандартного розміру у ванній кімнаті займе мінімум часу, при цьому з ними легко дотриматися чистоти. Важливим плюсом пвх панелей для ванної вважають величезну кількість кольорів, які тільки можуть бути. Спочатку випускалися лише однотонні панелі, зараз можна знайти фактурні, які візуально будуть дуже схожі на керамічну плитку. Перевага пластикових панелей для обробки перед іншими недорогими матеріалами, що використовуються у ванній кімнаті, відмінна передача кольорів. Конкуренцію їм може становити лише масляна емаль, але для якісного фарбування бажано ретельно вирівняти стіни, що є витратним за часом.


Панелі пвх – бюджетний варіант ще тому, що для їхньої кладки потрібен мінімум простих інструментів, що знайдуться у кожному будинку, а зробити його можна навіть самостійно. Відомо, що при укладанні керамічної плитки потрібна маса підготовчих робіт, крім того, важливий досвід плиточника, повне дотримання технічних вказівок. Панелі пвх можна укладати за будь-якої температури в приміщенні, до того ж вони найкраще підходять для будівель, які використовуються сезонно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.