РОБИМО РЕМОНТ І ДОТРИМУЄМОСЬ ЧИСТОТУ

Згадайте, адже далеко не завжди виходило зробити ремонт у всіх приміщеннях разом і цілком, завжди залишаються якісь роботи, які доводиться робити через значний проміжок часу. Все це супроводжується пилом, брудом, а потім нескінченними збираннями. Крім цього, є заняття, не пов’язані з ремонтом та будівництвом, які також змушують задуматися, як уникнути витрат часу, сил на повернення чистоти, наприклад, перевезення меблів. Для всього перерахованого потрібен матеріал, що захистить поверхні – спеціальна плівка.

Види будівельних поліетиленових плівок

Найчастіше цей вид плівки з поліетилену називають будівельною або захисною. Загалом нічого незвичайного в ній немає, просто в залежності від вибору товщини вона буде зручна для тих чи інших видів робіт. Слід сказати, що захисна будівельна плівка з поліетилену може бути поділена на два види:

  • тонкі, до 50 мікрон,
  • більш щільні від 50 до 300 мікронів.

Для чого застосовують тонкі захисні плівки у будівництві

Перші добре підходять для обгортання, вони еластичні. Обернути такою досить тонкою, але при цьому міцною плівкою можна меблі, радіатори опалення, освітлювальні прилади. Її також застосовують тоді, коли на будівельному об’єкті, де оздоблення виробляють відразу кілька різних майстрів, частина вже закінчена, а друга ще немає, при цьому роботи не надто запилені. Тонка плівка захистить від бризок, дрібного пилу, до того ж за неї не доведеться переплачувати. Якщо під рукою не виявилося щільнішої поліетиленової, можна застосувати даний вид, склавши в кілька разів.

Міцні поліетиленові плівки для ремонту

Плівки поліетиленові Будівельні високої щільності від 50 мкм коштують на порядок дорожче. Але вони чудово лежать, висять під власною вагою, утворюючи своєрідні штори або покриття на горизонтальних поверхнях. Невеликий недолік товстих плівок – менш еластичні. При цьому саме такі будівельні поліетиленові плівки можна назвати багаторазовими. Як будь-який поліетилен, вони можуть бути піддані сухому чищенню або пранню, для цього можна використовувати мінімойку.


Щільні плівки для будівництва, ремонту закріплюють малярною стрічкою. Вони хороші як захист від будівельного пилу, бруду, також їх застосовують як відсікання для плинних матеріалів, таких як бетон, монтажні піни. Плівка захисна – матеріал, без якого фарбування було складною процедурою. Частини стін закривають, меблів, скла у віконних рамах, а також ділянки кузова автомобіля закривають нею, а потім застосовують фарбопульти без ризику забруднити поверхню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.