ДЕ ЗАСТОСУВАТИ ЗОЛОТУ ФАРБУ В АЕРОЗОЛІ

Прості рішення – найгеніальніші. Хочете змінити якийсь предмет – візьміть фарбу. Щоб перетворення стало швидким та ідеальним, віддайте перевагу особливому виду фарби – аерозолі. Легкі крапельки фарби під тиском рівномірним шаром покриють предмет, до того ж якщо вибрати особливий колір, наприклад золотий, річ набуде нового вигляду.


Вважається, що золотий колір привертає наш погляд, пов’язано це з тим, що він нагадує своїм відтінком та теплотою сонячне світло. До того ж колір багатства та розкоші, при правильному поєднанні деталей інтер’єру знову і знову стає головною темою сезону. Вибрали фарбу в балончику золотого кольору – залишилося лише підготувати предмет, який вона наноситися.

Золотий колір – доповнення до інтер’єрного рішення

Що слід знати про золотий колір:

  • не варто наносити його на великі гладкі площі,
  • золотий колір – як приправа;
  • складні поверхні виграють від його нанесення;
  • у кожному сезоні є модний принт із золотої фарби: кола, ялинка, смужки.

Додаємо колір за допомогою аерозольної фарби

Далі важливо знати основи роботи з аерозольною фарбою. Будь-який колір, у тому числі золотий, має багато відтінків. Перегляньте, як цей відтінок описує виробник. Найбільш блискучі поверхні виходять, якщо вибрати акрилову золоту фарбу в аерозолі, де буде позначка металік. Це знак того, що у балончику буде більший вміст лаку. Друга по блиску – аерозоль із позначкою хром. Така золота фарба теж блищить, при цьому відтінок у неї буде благородніший. Крім цього є фарби в балончиках, що дають матовий відтінок золота.


Хочете отримати оригінальну поверхню, візьміть два різновиди одного кольору – глянсову та матову. За допомогою малярського скотчу створіть симетричний рисунок. Нанесіть спочатку один колір, зачекайте, поки аерозольна фарба висохне, а потім інший. За допомогою такої техніки легко отримати оригінальні дрібниці, які раніше здавалися вам звичайними. Перед фарбуванням обов’язково очистіть поверхню, знежирте, при необхідності заґрунтуйте, ґрунт також може бути у вигляді аерозолю.


Часто можна почути різні поради щодо декорування, пов’язані із золотою фарбою в аерозолях, наприклад, нею можна пофарбувати прикраси для святкового столу, одяг та меблі. При цьому найчастіше купують її для того, щоб вирівняти колірний тон різних предметів в одному інтер’єрі. Ці речі можуть мати один колір, але різні відтінки, що створює дисонанс. Золотий колір допоможе, до того ж надати звичним речам, наприклад, предметам меблів, по-справжньому модний вигляд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.