ІМІТАЦІЯ ЦЕГЛИ ЗА ДОПОМОГОЮ ФОТОШПАЛЕР

Вибираючи нову квартиру або будинок, навряд чи ви замислюєтеся про те, що всередині можуть опинитися стіни із старовинної цегли. Скоріше покупців цікавить: наскільки комфортною буде споруда всередині та красивою зовні. Стіни з натуральної цегли мало хто наважується будувати всередині вже наявних стін, до того ж сучасна цегла і старовинна виглядають зовсім по-різному. Хочете додати житлу колориту, але не наважуєтеся на складні зміни, чому б просто не взяти фотошпалери під цеглу?

Цегла – тема для фотошпалер

Принт або малюнок фотошпалер – те, що робить їх привабливими, то з паперу вони перетворюються на щось більше. Натуральна цегла – привабливий елемент декору, але варто задуматися, чи ви хочете мати його у себе. Якщо в готовій площі зводити цегляні стіни, навіть за умови, що буде укладена плитка, що імітує його, пам’ятайте – мода в інтер’єрі швидкоплинна. Те, що сьогодні викликає захоплення, завтра назвуть антитрендом. Щоб отримати цеглу, при цьому зберегти всі заповітні вільні сантиметри простір, та ще й чистоту, адже відомо, що натуральна кладка має властивість обсипатися, заміряйте площу, яку потрібно обклеїти фотошпалерами.

Що важливо знати клеячи фотошпалери під цеглу

Дизайнери дають наступні рекомендації щодо використання фотошпалер під цеглу, натуральний камінь, дошки в стилі шеббі шик:

  • виберіть акцентну стіну або ділянку стіни;
  • обклеювання кутів, особливо у прохідних зонах небажано.
  • обклеювати кімнату повністю не слід.


Постарайтеся підібрати для фотошпалер під цеглу простір, який погляд частіше подає під прямим кутом. Саме так відчуття від реалістичних шпалер буде максимальним. Всім зрозуміло, що цегла інакше відбиває світло, плюс шпалер – вони не поглинають світло, простір навіть після обклеювання темними шпалерами не стане похмурим. Чим темніше шпалери – тим світлішою має бути кімната. Уважно придивіться до відтінків виду, що вибирається, вони повинні відповідати загальному стилю і кольоровій гамі інтер’єрного рішення.


Оцініть різні варіанти таких фотошпалер. Найчастіше, вибравши щось з більш хаотичним малюнком, наприклад, злегка недбалою цегляною кладкою, ті, хто в усьому любить порядок, через час починають бачити недолік цього малюнка. Звичайно, коли кладка ідеально рівна, що частіше зустрічається серед фотошпалер під цеглу, це може здатися нудним, але лише до обклеювання та розміщення меблів. Плюс цього виду обробки – його просто демонтувати, а також можна компонувати з будь-якими іншими видами, а це велика рідкість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.