ЯК ЗРОБИТИ ОРИГІНАЛЬНІ ПОЛИ З ЛАМІНАТУ

Підлогові покриття – матеріали, що мають свою історію, технологію виробництва, укладання, а також секрети, які ще маловідомі. Ті різновиди, що застосовують століттями, перевірені, мабуть, нічого нового вигадати з ними вже не вдасться, але все ще можуть здивувати ті, що почали виробляти зовсім недавно, наприклад, ламінат.

Оригінальні види настилу ламінату

У даного покриття є власна схема підбору, укладання, яка забезпечує максимальну довговічність, зменшуючи споживчі ризики, створюючи поверхню, що відмінно поєднується з будь-яким інтер’єром. Можна назвати підлогу з ламінату одним із найбільш універсальних. Виділитись, створити приміщення несхоже на інші, з таким ламінатом можна за рахунок підбору нових дизайнів, їх пропонують у рамках нових колекцій всі відомі бренди.

Стелимо ламінат ялинкою і по діагоналі

Перший спосіб складніший, ламінат, як і інші покриття для підлоги можна настелити спеціальним способом. Таких способів на сьогодні два:

  • по діагоналі,
  • ялинкою.


Варто відразу уточнити, що дані методи кладки оригінальні, у своїй вартість робіт, матеріалів у разі збільшується. Схеми таких видів укладання ламінату вимагають точних розрахунків, ідеальної чорнової підлоги, крім того, при настилі ялинкою сам ламінат повинен мати вказівку щодо можливості такого методу. Без сумніву, приміщення, з настеленим по діагоналі або ялинкою ламінатом, виглядатиме оригінально, підлога притягуватиме погляд.


Другий метод потребує лише додаткового схематичного креслення, витрати залишатимуться такими ж, як і у звичайному стилі. У цьому випадку ламінат піддається чергуванню. Цей метод далеко не всі, але він може стати справжнім чіпом вашого будинку. Для ламінатних підлог вибирається два контрастні відтінки підлоги з однієї колекції.

Це дозволить отримати той самий розмір дошки, її текстуру, фактуру покриття. Для схеми настилу підбирають геометричні варіанти, вони цікаво виглядають у коридорах, прохідних кімнатах. У деяких випадках вибирають понад двоє різних відтінків, тоді настил виробляється хаотичним способом, щоб послідовність не простежувалася. Строкате покриття, що вийшло, відмінний варіант для громадських приміщень з великими площами.


Обидва варіанти дозволяють виготовляти підлоги з оригіналу ламінату, вони стають акцентом кімнати, тоді як діагональна підлога все ще надає більш традиційний вигляд кімнати, укладання з чергуванням кольорів – виглядає свіжим і сміливим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.