ЯК ВИБРАТИ КАНІСТРУ

Відпочинок на природі або поїздки на власному авто на море, все це потребує певних приготувань. Саме такий підхід забезпечить гарний настрій, позбавить несподіванок. Трапляється всяке, розрахунок виявився неточним, ледь не вистачило бензину до заправки, може розвести багаття не виходить, а може двигун човна пора б підзаправити. Відпустка чи вихідні не затьмарить ніщо, адже вирішити все й одразу можна простим придбанням каністри.

Для чого потрібна каністра

Здавалося б, простий предмет, але навколо нього точаться різні суперечки. Яку вибрати, вирішувати в результаті вам, проте варто пам’ятати, каністра – ємність для рідини, яка може бути небезпечною. Вони в основному купують для:

Вибір для каністри для бензину

Також у приватному будинку бензин потрібен завжди, багато інструментів для обслуговування ділянки працюють на цьому виді палива. Каністру краще вибирати ретельно. Цей предмет має додаток до назви – експедиційна, що зазвичай свідчить про те, що ємність може переміщатися разом із вмістом. Вибираєте недорогий варіант: віддайте перевагу металевій ємності для бензину. Дивно, але це так. Дешеві пластикові каністри швидко виходять з ладу, від удару можуть почати протікати по шву, крім того, часто не призначені для палива, а лише для технічної води.


Металева каністра може бути зроблена зі сталі та алюмінію. Перевага перша – симпатичний зовнішній вигляд, сталь зазвичай забарвлюють у яскраві кольори. Вона досить жорстка, зовнішній вигляд згодом залишається тим самим. Якщо вона зроблена з алюмінію, то до надійності приєднується легкість, метал при цьому досить м’який, на ньому легко залишаються сліди, вм’ятини.

Якщо зовнішній вигляд вас не цікавить, то алюмінієва каністра ідеальний варіант. Плюс алюмінію – відсутність іржі. Каністри металеві чітко діляться за літражем, це пов’язано із зручністю розрахунків кілометражу. Найчастіше можна зустріти ємності розміром короткі п’ять літрів, тобто п’ять, десять і т.д. Форма металевих каністр буває двох основних типів, вибір залежить лише від ваших уподобань. Каністри витягнутої форми, їх ще називають “німецького зразка”, комфортні для перенесення.


Звичайно, пластикова каністра легша, проте якісний товар у цій категорії рідкість. Хороша пластикова каністра коштує дорожче за звичайну металеву, що варто враховувати. До того ж їх підробляють куди частіше. Вважається, що відрізнити якісну пластикову ємність можна за вагою, твердістю і навіть типом кришки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.