МАЛЕНЬКИЙ БЕНЗИНОВИЙ ГЕНЕРАТОР ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ ТА РОБОТИ

Говорять, що для сучасної людини найбільший дискомфорт – відсутність електроенергії. Якщо згодні з цим, то, напевно, сумнівів щодо корисності різноманітних видів обладнання, гаджетів, що дозволяють отримати доступ до нього, у вас немає. Звісно, всілякі накопичувачі енергії – річ корисна, але вони хороші лише коротких проміжків відсутності електрики. Для тривалих періодів потрібні джерела електроенергії, наприклад, генератор.

Типи генераторів

Сама назва підказує, що прилад призначений для розвитку електричної енергії, при цьому відбувається за рахунок споживання будь-якого пального. Найбільше поширені види генераторів:

  • бензинові,
  • дизельні,
  • газові.

Бензиновий генератор

Вибір типу безпосередньо пов’язаний з потребами, тим, де розміщуватиметься генератор, простіше говорять від потреб та умов експлуатації. У пошуках компактного, невеликого генератора, що легко поміститися в багажник автомобіля, споживачі вибирають маленькі бензинові генератори. Відносно невеликий прилад вагою від 15 до 20 кг має зовнішній вигляд кейсу або невеликої валізи, для комфортного переміщення має ручку.

Такий генератор відмінно підходить для тих, хто хоче мати бонуси електрики, але не бажає перевозити всю домашню техніку на природу. Він дозволить зарядити телефони, освітити намет або невеликий простір, приготувати їжу, з ним можуть працювати невеликі електроінструменти малої та середньої потужності. Варто сказати, що інверторні бензогенератори не варто вибирати для зварювальних апаратів.

Плюси маленького генератора на природі

Бензиновий генератор малого розміру може стати резервом для мешканців будинків, квартир. Справа в тому, що при відключеннях електрики завжди хочеться мати незалежне джерело електроенергії, але дозволити собі великий, галасливий прилад можуть далеко не всі, до того ж, чим вища потужність – тим дорожче. Крихітка потужністю не більше 1 кВт – оптимальний варіант. Він три важливі плюси:

  • дешевий,
  • відносно тихий,
  • мобільний.


Серед покупців генератори такого типу часто називають бензиновою електростанцією. У процесі вибору уважно оцініть усі види, найпрактичнішим вважається інверторний бензиновий генератор. За рахунок зміни конструкції інвертор дозволяє отримати стабільніші показники змінного струму, що краще для приладів споживачів, а також збільшує ресурс приладу. Звичайно, на природі може знадобитися все, що завгодно, в тому числі деякі роботи вимагає наявності трифазної системи, чого інвертор забезпечити не може.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.