ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО РОКУ ТА РІЗДВА

Прикрашати свій побут люди почали досить давно, робити це напередодні свят стало невід’ємною традицією. Такий підхід дозволяє відокремити одне свято від іншого, адже кожен вид прикрас відповідає періоду, а також характеризує певний сезон. Для одних урочистостей використовують квіти, для інших особливі фрукти, атрибутику країни, є й ті, що сягають корінням у релігійні обряди.


З настанням холодів починається час очікування Нового Року та Різдва – найулюбленіших свят для багатьох. Хтось поспішає прикупити та прикрасити ялинку, нарядити офіс, можна додатково додати особливі прикраси:

  • гірлянди,
  • вінки,
  • особливі види підсвічування.

ПРИКРАШАЄМО СВІЙ БУДИНОК І ОФІС РІЗДВЯНИМ ВІНКОМ

Ще нещодавно в Україні весь процес прикраси житлового простору відбувається виключно всередині приміщення. Лише мало хто вбирав щось у дворі, якщо він був досить закритим. Тепер, додати до новорічного, різдвяного антуражу симпатичний пухнастий вінок із ялинки – майже традиція.


Вінок роблять із різних матеріалів, вже кілька років у моду увійшли вироби зі штучної ялинки, з прикрасою з новорічних куль, сушених фруктів, стрічок і гірлянд. Хтось вішає їх усередині квартири або на вхідних дверях будинку, адже найважливіше створити настрій собі та своїй сім’ї, друзям, що заглянули на довгих вихідних привітати з Наступившим.

ЯК ВИБРАТИ ГАРНЕ ПРИКРАШАННЯ ДЛЯ НОВОГО РОКУ

Підібрати гарний новорічний вінок завдання просте, варто лише визначитися зі стилем. Комусь до вподоби традиційні зелені тони хвої, а хтось шукає креативу, обираючи різдвяний вінок білого кольору. Тут варто сказати, що можна отримати економію, якщо сподобався недорогий, але іншого відтінку. Щоб отримати білий колір, що нагадує сніг, достатньо придбати аерозольну фарбу.

Гілки ялини чи сосни будуть прикрашені різнокольоровими кулями, мереживом, бусинами, стрічками. Пухнастий вінок, а може це буде гірлянда зі штучного матеріалу – предмети, які не бояться вологи, їх можна повісити зовні, на вхідні двері. Іноді вінки просто кладуть на стіл, ним доповнюють свічками у скляних вазах, ліхтариками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.