СУШИМО БІЛИЗНУ НА БАЛКОНІ

Квартира – це з одного боку комфортне місце проживання, з іншого – сотня рішень та хитрощів, пов’язаних з відсутністю особистого простору за її межами. Наприклад, кожен, хто живе у квартирі, знає, як саме вирішується питання випраної білизни у його конкретному випадку. Дивно, але варіантів вирішення цієї, частково делікатної проблеми безліч.

Як сушити білизну у квартирі

Власники квартир сушать білизну:

  • за периметром квартири, мотузки натягнуті за балконом;
  • на стельовій та навісній сушарки балкона;
  • у ванній кімнаті на стельовій або навісній сушарці;
  • в інших кімнатах;
  • за допомогою спеціальної електричної машини – сушарки.

Звісно, якщо балкона чи лоджії немає, доводиться вибирати інший варіант. Якщо вона є, тут вже важливі інші чинники. Найчастіше розміщення стельової чи мотузкової сушарки проблематично з низки причин. Наприклад, серед них перераховують не бажання розвішувати білизну на загальний огляд, сусіди, що палять, зверху та інші причини. При цьому, якщо повітря в місці вашого проживання чисте, сушарка для білизни все ж таки потрібна. Іноді досить невеликий, тоді вибір роблять на користь настінної чи навісної.

Сушимо білизну на маленькому балконі

На балконі до трьох метрів така сушарка буде чудовим варіантом, адже вона легко демонтується, а отже, простір залишиться вільним. Складна сушарка для білизни на вигляд нагадує металеву гармошку, один край якої закріплюється на стіну. Потягнувши за інший край, можна отримати п’яти до восьми секцій, куди можна повісити як саму білизну, так і вішалки з нею. Важливо пам’ятати, що чим важча річ, тим ближче вона повинна висіти до стіни, до того ж варто прочитати, яку вагу білизни витримає конструкція.

Навісна сушарка для білизни

Інший вид – навісна сушарка для білизни. Платформа закріплюється за допомогою зачепів, таким чином сушарка приймає горизонтальне положення. Білизна чинить тиск, вона надійно тримається на перилах. Плюсом такого варіанта вважається те, що нема потреби закріплювати її кріпленням, будь-якої миті можна зняти і повісити, наприклад, на батарею або на край ванни.

Така сушарка має кілька варіацій, виготовляється з пластику, металу. Деякі види навісних сушарок для білизни досить легкі, їх навіть можна взяти у відпустку, поклавши на дно валізи. Сушити білизну на свіжому повітрі воліє понад вісімдесят відсотків тих, хто живе у квартирах. Доповнити якийсь один вид сушарки надає перевагу кожному другому, адже це дозволяє робити простір більш функціональним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.