ЯРКИЙ КОВРОЛІН В ІНТЕР’ЄРІ

Яскраві предмети в інтер’єрі, а також обробка можуть здатися комусь зайвими, а є ті, хто без насичених фарб жити не можуть. Соковиті кольори, що нагадують про квіткові поля – модна тенденція, яку складно проігнорувати. Якщо дотриматися пропорції, залишивши для насичених видів обробки однотонне тло, можна вибрати буквально будь-який за інтенсивністю відтінок червоного, синього, жовтого або зеленого, а також інших кольорів.

Яскравий акцент – ковролін

Матеріалом, що притягуватиме погляди, може стати ковролін. Досить часто саме його вибирають для приміщень з високими стелями, де оздоблення стін монотонне, стриманих відтінків. Ковролін має одну незаперечну перевагу перед усіма видами покриття для підлоги – придушення шумів. Великі площі завжди схильні до утворення луни, до того ж їх складно заповнити меблями так, щоб не було відчуття порожнечі. Ковролін яскравого кольору в інтер’єрі такого приміщення дозволяє візуально заповнити простір.

Де буде добре виглядати яскравий ковролін

Таким чином, яскравий ковролін – оригінальний вибір, якщо приміщення:

  • з високими стелями;
  • великої площі.

Чим вище прохідність такого приміщення, тим нижче має бути ворс і щільніше його набивання. Для житлового простору будь-який тип ковроліну яскравих тонів буде добрим вибором. Лише два нюанси впливають на вибір у цьому випадку. Не секрет, що натуральні види ковроліну можуть викликати алергію, що слід врахувати при покупці. Для дитячої кімнати бажано обрати ковролін, що, з одного боку, прикрасить простір, а з іншого, буде простим у прибиранні.


Яскравий ковролін буде доречний у вітальні, що обставлена у сучасному стилі, а також дитячій кімнаті, крім того, якщо ваша спальня виконана у білих тонах. Батьки досить часто обирають для дитячих кімнат, у яких живуть дівчатка, ковроліни рожевих відтінків. До такого покриття для підлоги легко підібрати обробку для стін і мебелі, її також можна доповнити оригінальними фотошпалери. Щоб усе поєднувалося між собою, варто уважно поставитися до збігу відтінків оздоблення.


Насичені відтінки червоного та синього – традиційний вибір для громадських будівель, де розміщуються концертні зали, театри, бібліотеки, тут ковролін чи не одне з найпопулярніших підлогових покриттів. Це пов’язано з тим, що рулонний матеріал досить просто настилається, готова підлога виглядає благородно, а коштує значно дешевше, ніж будь-яке інше покриття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.