НАВІЩО ПОТРІБНА ТУМБА ДЛЯ УМИВАЛЬНИКА

Комфорт може полягати у тому, що всі речі лежать на своїх місцях. У цьому часто полягає порядок. Особливу увагу слід приділити в цьому плані ванній кімнаті, тут часто кількість місць для зберігання може звестися до нуля, а значить, ні про порядок, ні про комфорт не йтиметься. Щоб у ванній кімнаті було і те, й інше, варто правильно оцінити кількість різних предметів, кількість людей, які будуть користуватися приміщенням, теж вкрай важливо. Такі проблеми вирішують меблі, серед яких оптимальними вважаються тумби.

Що має поміститися в тумбу під умивальником

Серед предметів, що найчастіше зберігаються у ванній називають:

  • косметику,
  • побутову хімію,
  • предмети особистої гігієни,
  • пристрої для чищення сантехніки.


Вважається, що з кожною людиною збільшується цей показник приблизно на двадцять відсотків. Ваша ванна кімната невелика, вільних простінків не залишилося або доступ до них обмежений, тоді потрібна тумба під умивальник. Майже завжди місце під умивальником – вільний простір, який не використовується. При цьому плюсом можна вважати те, що до тумби буде легкий доступ, тому що місце перед раковиною завжди вільне.

Вибираємо тумбу для умивальника

Вибір тумби для умивальника можна розпочати із виміру вільного простору. До того ж, якщо ви в цілому купуєте сантехніку для нової ванної або повного оновлення, заощадити дозволять пропозиції, що включають тумбу та умивальник у комплекті. Плюсом такого вибору вважатимуться дотримання єдиного стилю предметів.
Виробники також виготовляють набори меблів для ванних кімнат, частини якого можна компонувати в залежності від розміру приміщення. Тумби для умивальників можуть містити такі відділення:

  • шафки,
  • відкриті полиці,
  • висувні ящики,
  • вбудовані кошики для білизни.


Оцінюючи те, що буде розміщено в цій тумбі, бажано зробити виміри. Досить часто висота полиць не відповідає висоті упаковки засобів, що власники мають намір розмістити всередині. Найкращий варіант, коли тумба для умивальника має розстібні шафи, забезпечена системою, що дозволяє змінювати висоту полиць.


Усередині залишається простір, що дозволить розмістити підведення труб та сифон, при необхідності обслуговувати його. Для багатьох важливо, щоб під неї поміщалися такі предмети, як ваги та дитяча підставка для вмивання. Серед тумб для умивальників є ті, що встановлені на ніжки, це звільняє простір. Тумбочка під раковину у ванній може бути порівняно невеликою, але дуже практичною, а також не заважати збиранню. У поєднанні з предметами сантехніки, встановленими на інсталяціях, тумба може бути підвішена на стіну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.