ЗОНА ПАТІО ДЛЯ ЛІТНОГО ВІДПОЧИНКУ

Літня спека застала вас за облаштуванням власного двору, отже, саме час подумати, де найзручніше розташувати патіо або терасу, щоб отримати комфортне місце для відпочинку і розваг. Спеціальне місце у дворі або на балконі, яке відводиться під обідню чи диванну зону – ось заради чого багато хто купує будинки та квартири з особистим двором чи простором на вулиці. Ваша тераса, патіо вже впорядкована, залишається лише вдихнути у неї життя – залишається придбати меблі.

Модні плетені меблі для зони відпочинку у дворі

Громіздкі види меблів тут не підійдуть, а дешевий пластик ніколи не створить потрібного настрою та інтер’єру, найкращим рішенням вважаються плетені меблі. Звичайно, всі знають, що вона створюється зі стовбурів кучерявих дерев і чагарників, тому й виходить незвичайною та ажурною. Обставити плетеними меблями зону відпочинку у дворі зовсім нескладно, головне правильно оцінити параметри виду, що вибирається.

Балкон та тераса з плетеними меблями

Меблі, сплетені з лози трохи легше, ніж ті, що зроблена їх ротанга, це слід врахувати, якщо простір знаходиться на вітряному боці. І той і інший вид бажано забезпечити подушками, якщо ви плануєте проводити на відкритому повітрі більшу частину дня. Чим більша щільність плетіння і ширше прути, тим комфортніше сидітиме на кріслах, стільцях та інших видах сидінь. Для зручності користування столом бажано накрити його товстим склом. Плетені меблі мають безліч дизайнів, що обов’язково треба враховувати. Стилі відрізняються від класики до хай-теку з його підвісними кріслами-гніздами та витонченими шезлонгами.


Плетені меблі різняться і за формою, і за кольором. Якщо ваш балкон, тераса або патіо загалом виконані у світлих, нейтральних тонах – сміливо вибирайте насичені коричневі та червоні відтінки дерева. Є затінення у вигляді плетеної альтанки, винограду, тіні досить багато, оцініть плетені меблі світлих тонів, у тому числі побілені. Розмір гарнітура повинен дозволяти вільно переміщатися між предметами.

У чому плюс плетених меблів влітку

Важливо розуміти, що лоза та ротанг – це дерево, а значить, розташовувати їх поблизу опалювальних приладів не слід, це може призвести до розсихання виробу. У чому плюс саме таких меблів для зони відпочинку у дворі? Найголовніший позитивний момент у тому, що поверхня таких меблів майже не нагрівається, а це варто враховувати. Погодьтеся, сідати на гарячий метал чи пластик влітку не дуже приємно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.