ЯКІ ВИБРАТИ СТІЛЬЦІ ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ

Наші уявлення про меблі змінюються виходячи з особливостей того приміщення, в якому вони розташовуватимуться. Для практичності, довговічності та простоті у догляді для офісних приміщень, щоб приймати великий потік відвідувачів вибирають відповідні стільці. На даний момент комфортний стілець з такої категорії є металевий каркас, з досить м’яким сидінням зі шкірозамінника, рідше сидіння буває пластиковим, маючи при цьому ергономічну форму.

З чого почати вибір стільців для відвідувачів

Якщо для будинку вибір стільців обмежений лише бажанням отримати предмети, які виглядають індивідуальніше, при цьому поєднуючись з іншими предметами меблів в інтер’єрі, то для офісу універсальні риси меблів швидше плюс. У домашніх умовах стільці повинні виражати власний смак господарів, до того ж у різних приміщеннях вони можуть суттєво відрізнятися за дизайном. Офісне приміщення, що навіть складається з безлічі кімнат, повинно мати єдиний вигляд, тому стільці, обрані для відвідувачів, майже завжди однакові всередині однієї будівлі, відділу.


Вибираючи стільці для відвідувачів, клієнтів дуже важливо розраховувати на те, що даний предмет меблів має бути комфортним людині з будь-яким зростом, вагою.

Варіанти дизайнерських стільців

Саме тому вибір часто падає на стільці, що не мають ручок. Варто також враховувати це при доборі сучасних стільців типу Arne Jacksen – Pierre Paulin чи тауер. Важливо, щоб стілець був комфортним для сидіння та вставання. Цікаво, що тут відіграє роль те, на який час ви хочете затримати відвідувача у цьому приміщенні. За статистикою, чим комфортніше людина сидить, тим довше вона готова приділити увагу питанням, що висвітлюються вами. Що особливо вигідно для компаній, що займаються продажем, фінансових установ.

Стілець для офісу та для дому

Завдяки сучасному розмаїттю, стільці для відвідувачів просто підібрати, купити недорого, а головна перевага – можливість вибрати забарвлення, що відповідає корпоративному дизайну. Деякі види стільців для відвідувачів стали важливою частиною домашніх інтер’єрів. Так, ті, хто вибрали собі стиль хай-тек, поєднують скляні столи зі стільцями універсального вигляду, при цьому вибираючи нейтральні кольори оббивки, сидіння.


Вибираючи стільці для офісу, можна створити цілий ансамбль. Це оптимально, якщо всі, починаючи від керівника та закінчуючи відвідувачами, знаходяться в одному офісному просторі. Тоді можна вибрати стільці в єдиному ключі, які будуть вкрай подібні до дизайну, відрізняючись при цьому функціоналом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.