ДУШОВА ЛІЙКА З ШТАНГОЮ І БЕЗ

Комплектація ванної кімнати має першорядне значення, тому що продумані деталі роблять її одночасно зручною на тривалий термін, вона залишається охайною. Це як показує практика, ті, хто бажає отримати подібну ванну кімнату, приділяють багато уваги брендам, якості сантехнічного обладнання, меблів, меншою мірою продумуючи планування, ергономіку, розміщення місць для зберігання.
Однією з подібних тем називають, згодом, організацію розміщення душової лійки. Насправді варіацій її розміщення у просторі безліч, що відбивається на:

  • підготовці простору до встановлення,
  • типу приладу, що купується,
  • відповідності стилю кімнати та сантехніки.

ДЕ І ЯК РОЗМІСТИТИ ДУШОВУ ЛІЙКУ

Принципи розміщення, вибору душової лійки, а точніше її виду, пов’язані з особливостями сантехніки, разом з якою вона працюватиме:

  • душ,
  • ванна,
  • гігієнічний душ.

Дві форми розміщення особливо цікаві:

  1. на зафіксованому на стіні або борті ванни утримувачі,
  2. на спеціальній штанзі з фіксатором, що має регулятор.

Перший вид дозволяє застосовувати душову лійку на м’якому шлангу, подаючи воду під потрібним кутом, нахиляючи та піднімаючи її в руці. При цьому лійка постійно займає одну руку, що не завжди зручно. Конструкцію використовують у класичному змішувачі для ванн, що працює у трьох напрямках: для умивальника, набору води у ванну, душа. Її поєднують із тропічним душем, що компенсує недоліки.


Другий вид застосовується здебільшого у душових кабінах, боксах, значно рідше у поєднанні з ванною. Можливо, такий вибір пов’язують з тим, що при високому розміщенні лійки відбувається сильне розбризкування води. Ця особливість може бути непрактичною і навіть небезпечною. Однак, все частіше ванни постачають скляною розсувною або стаціонарною шторкою, тому оцініть лійку для душу зі штангою. Фіксатор у вигляді тримача має кнопку, при натисканні його легко опустити або підняти вгору. Має він убудований шарнір для адаптації кута нахилу душу. Конструкція підійде для сімей, де є люди різного зросту, а також готелів.

ДУШОВА ЛІЙКА І СТИЛЬ ВАННОЇ КІМНАТИ


Підбираючи цей аксесуар для функціональної комплектації основного гігієнічного вузла у ванній кімнаті, слід врахувати його стиль. Якщо з лійкою без власника все просто, вона має саме той вигляд, що ви оцінили на картинках, купуючи товар в інтернет-магазині, то з власником трохи складніше. Подати його в обсязі складніше, адже тут слід врахувати загальний стиль приміщення, розміри власника. Установка його не повинна проводитися на місці розвороту, якщо це місце і так вузько. Установка тримача лійки повинна бути заздалегідь продумана, щоб не пробити водопровідні труби за обробкою, наприклад, керамічною плиткою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.