БАРНИЙ СТІЛЕЦЬ – ПЕРЕВАГИ ДЛЯ КУХНІ І САДУ

Продуманий простір всередині і зовні будинку завжди виглядає стильно, меблі, вірно підібрані, одна з основ. Там, де передбачено великі відкриті простори або навпаки, приміщення диктує нестандартні рішення через незручне планування, дизайнери часто застосовують рішення з барною стійкою. Високо встановлена стільниця дозволяє візуально підняти стелі, до того ж здатна повністю замінити зону їдальні.
Цей варіант облаштування простору доповнюється унікальними рисами:


Будь-яка барна стійка виграє за відповідного вибору місць для сидіння, якими вони будуть – вирішувати лише вам.

БАРНИЙ СТІЛЕЦЬ І ЙОГО ВИБІР

Зовнішній вигляд і міцність барного випорожнення безпосередньо залежать від того, з чого він зроблений. Насамперед оцініть матеріали, серед яких:

  • пофарбована сталь,
  • хромована сталь,
  • деревина,
  • пластик.

Вибір продиктований стилем. Для інтер’єру в стилі лофт відмінно підійдуть табурети з металу, пофарбовані в чорний колір або без обробки. Літні кафе із задоволенням влаштовують зону бару, забезпечуючи її подібними табуретами яскравих кольорів. На відміну від інших табурети і ті, що виконані із пластику відмінно підходять для зони патіо та саду. Метал у такому вигляді піддається оновленню, а пластик взагалі не боїться вологості. Отримайте несподівану економію, переміщуючи меблі влітку в найпопулярнішу зону будинку.
Деревина та хромований метал виглядають елегантно, вони відразу відбивають статус інтер’єру, підкреслюють деталі. Хром часто перегукується з люстрами, обробкою кухонного гарнітуру. Дерево – нестара класика, причому зовнішній вигляд барного стільця буває дуже лаконічним або навпаки, поцяткованим деталями. Саме дерев’яні стільці для бару з легкістю підбирають під певний різновид шпалер, фарби.

РІШЕННЯ ПРОСТОРУ І БАРНИЙ СТІЛЕЦЬ

Коли площа значна, має місце відкрите планування, найчастіше зона бару грає центральну роль. У цьому випадку особливих проблем немає, головне, щоб стілець був зручним і підійшов абсолютно будь-кому. Багато хто відмовляється від форми «крісло», на користь більш просторого випорожнення. Дана форма не сковує рух, а табурет взагалі дозволяє сісти та встати з того боку, з якого зробити це зручно. Нещодавно в моду увійшли гвинтові барні табурети, які легко підлаштовуються під будь-яку висоту столу. Такий вибір хороший тим, що його можна підлаштувати не тільки під будь-яку висоту стіл, але і користувача.


Якщо ж у вас є вузький простір, наприклад, кухня ширина, якої явно менше довжини, рішення з барною стійкою – оптимально. Стійку влаштовують або по протилежній стіні кухонним шафкам, або поруч з вікном, яке найчастіше розташовується на вузькому боці. Обидва випадки припускають такі конструкції сидінь, які дозволять складати їх один на інший для тимчасової оптимізації простору для прибирання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.