БАРНИЙ СТІЛЕЦЬ: МЕТАЛ АБО ДЕРЕВО

Житловий простір облаштують відповідно до уявлень про моду, стиль, сформований на даний момент. Таке уявлення може бути продиктоване способом життя, а також самими розмірами житлової площі, що є доступною, її функціональним наповненням. Коли в приміщенні надається перевага м’якій зоні, а для повноцінного обіднього столу його немає або в ньому немає необхідності, вільне місце доповнюють барною стійкою. Безумовно, до неї потрібний барний стілець чи табурет.

Вибір модного барного стільця

Цей предмет меблів дозволяє за рахунок своєї витягнутої форми заощадити простір. Барні стільці, як і будь-які інші меблі, хоч і зберігає контури, видозмінюється за рахунок її інтерпретації в нових матеріалах. Дуже цікаво стежити, як приміщення перетворюється, якщо з’являється барний стілець. Його вигляд відразу підкреслює атмосферу, стиль приміщення. Навіть не самі матеріали допомагають у цьому, а тип їхньої обробки. Найбільш популярні на даний момент два з них:

  • дерево,
  • метал.

Барний стілець з дерева

Зазначимо, що застосовується у виробництві барних стільців також пластик, шкіра, тканина. Вписати в інтер’єрне рішення дерев’яні, металеві барні табурети барні табурети найпростіше. Плюсом можна назвати красу металу, дерева як в обробленому, так і в необробленому вигляді. Завжди є можливість в потрібний момент надати барному кріслу потрібний вигляд. Натуральні кольори, грубуваті форми відмінно підходять для лофта, що особливо часто використовують у міських квартирах з високими потолками, а також у барах. Хочете отримати щось нижнє, вибирайте дерев’яні барні класичні стільці. Такі можуть бути прямокутні або вигнуті округлі форми. З дерева, у класичній манері підійдуть до такого ж інтер’єру.

Барний стілець із металу

Варто наголосити, що в моді не просто метал, а тип його обробки. Наприклад, ковані барні стільці майже не використовуються у будинку, їхнє місце у зоні барбекю на вулиці. Для дому краще вибрати ті, що виконані з єдиного листа жерсті. Їх покривають лаком для блиску або яскравими фарбами, тоді барний табурет максимально привертає увагу. Обидва варіанти відмінно підходять для білих, сірих інтер’єрів.


При виборі сидінь для барної зони оцініть те, наскільки зручним буде їхнє використання. Перевірте його на стійкість, якщо вони є підлокітники, обов’язково сядьте на нього. Часто йдеться про стандартизовану висоту барного стільця, що також важливо пам’ятати. Для високої людини він може бути низьким, мати маленьке сидіння, для людини з невеликим зростанням навпаки. На нього має бути зручно сісти, для цього ви не повинні підстрибувати, адже це меблі для вашого будинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.