ЛАМІНАТ – ПІДЛОГОВЕ ПОКРИТТЯ ДЛЯ ДИТЯЧОЇ

Дитяча кімната – один із найскладніших у плані вибору дизайну, об’єкт для планування батьків. Безперечно, хочеться, щоб було красиво, комфортно, захоплююче, важливий чинник – безпека. Найчастіше причиною для побоювань можуть стати будівельні, оздоблювальні матеріали, про які маловідомо, тому чим більше інформації – тим краще. Наприклад, ви вирушили купувати ламінат для дитячої, що слід знати про нього.

Чому саме ламінат для дитячої кімнати

Дивно, але більшість батьків приходить до висновку – ламінат для дитячої оптимальний варіант. Чому так? Звичайно, керамічна плитка – гігієнічно, довговічно, але, погодьтеся, вона не підходить для цієї кімнати через свою неймовірну твердість, плюс просто небезпечно. Далі розглядають навпаки м’які:


Звичайно, вони можуть бути використані скрізь, але в дитячих кімнатах все ж таки краще обійтися без них. Причин цього багато, найчастіше штучне походження підлогових покриттів, у своїй доведено, що емісія шкідливих речовин їх вище. Ковролін навряд чи похвастає водонепроникністю, у ньому накопичується пил. Діти, граючи, піднімають пил, потім вдихають його з ним разом із повітрям.

Плюси ламінату як матеріалу

Ламінат, хоч і штучне, але все ж таки тверде покриття. Завдяки верхньому шару – поліуретановому лаку, емісія шкідливих речовин з і так досить тонкого шару мдф мінімальна. Ламінат не пропустить вологу, ви цілком зможете прибрати її до моменту затікання у відстань між плитами. Якщо хочете ще більшої надійності, вибирайте це покриття з обробленими замками, ризик проникнення води під них зменшиться в рази. Гладка поверхня ламінату не проблема, адже завжди можна вибрати відповідний дизайн рельєфу.

Світлий ламінат – вибір для дитячої

У пошуках найкращого в дитячу кімнату варто подумати про те, як воно буде загалом виглядати з іншими статями в будинку, а також в інтер’єрі кімнати. Для настилу покриттів для підлоги останнім часом рекомендують вибирати єдиний матеріал, виняток становлять лише санвузли. Світлий ламінат у дитячій – відмінний вибір. Як правило, приміщення має досить скромні розміри, а жити в ній можуть одразу кілька дітей.

Простір заповнений корисними, потрібними предметами меблів, що призводить до зниження освітленості кімнати. Світлий ламінат додасть обсягу навіть у невеликому просторі за рахунок світла, що відображається. Плюсом його буде візуальна чистота, яку оцінить будь-яка мама навіть сама охайна. Підлога підходить для дитячих ігор, проста в підтримці порядку, безпечна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.