ДЕКОРАТИВНА ШТУКАТУРКА – ПОРЯТУВАННЯ ВЛАСНИКІВ СОБАК

Приємно, коли в процесі вибору немає жодних обмежень, особливо, якщо справа стосується ремонту. Це дозволяє вибрати навіть для складних приміщень оздоблювальні матеріали: підкреслюють переваги, що приховують недоліки. Інша річ, коли ці обмеження є та накладають їх, наприклад, домашні улюбленці. Власники собак, а часто й котів, знають точно – коридори та передпокій – місце справжніх баталій.

Оздоблення передпокою для собачників та кошатників

Красиві шпалери швидко перетворюються на смуги, клаптики, на панелях з’являються подряпини, ну а фарба, на неї не згодні часом самі господарі. Ніхто не говорить про розлучення з улюбленим собакою або навіть кількома, але вжити заходів у момент ремонту проти пухнастих вандалів все-таки можна. Іти на компроміс можна сміливо, коридор і передпокій виглядатимуть чудово в «одязі» з декоративної штукатурки. Саме вона стала своєрідною заміною керамічної плитки, яку часто використовували власники собак. Звичайно, плитка матеріал надійний, але зовсім не хочеться з порога, відчувати себе ванною кімнатою.

Чому декоративна штукатурка

Декоративна штукатурка дозволить отримати все:

  • гарний зовнішній вигляд,
  • потрібний колір,
  • простоту в збиранні,
  • антивандальні властивості.


За рахунок щільності суміші, що буквально затирається в момент нанесення, така штукатурка лежить гладко, навіть якщо на поверхні є об’ємна фактура. Глянець зверху декоративної штукатурки, а також її безшовне нанесення не дозволять вихованцю підколупати її.


Як відзначають ті, хто вже випробував декоративну штукатурку в коридорах своїх будинків та квартир на міцність: цей матеріал дозволить забути про всі складнощі, до яких приходять власники собак та кішок. Поверхня, покрита лаком – плюс для тих, чиїм вихованцям не терпиться здивувати честолюбних господарок, викликавши у них справжній культурний шок. Зі штукатурки звичайними серветками, а при гострій необхідності і вологими ганчірочками з дезінфікуючим засобом можна видалити будь-які забруднення залишені собакою, а також лакове покриття не дасть увібратися неприємним запахам.

Красиво, міцно та чисто

Звісно, декоративна штукатурка виглядає багато, хтось стверджує, що вона надмірно химерна. Але поспішаємо запевнити, цей вид обробки застосовують навіть у квартирах у стилі лофт, де багато гламурних видів обробки ігноруються. Венеціанка або інший вид штукатурки може бути майже не видно на стінах, тут все залежить лише від вибору гами кольорів. Уточнимо, антивандальний ефект декоративної штукатурки, звичайно, описаний лише в рамках житлового приміщення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.