РОБИМО СТІНИ, НА ЯКИХ МОЖНА МАЛЮВАТИ КРЕЙДОЮ

Креативний підхід до чогось може стати справжнім святом, джерелом радості для людини, її мотивом розвитку та життя. Створення чогось вимагає вміння, але не тільки, важливіше, щоб людина була готова до створення нового, це закладається з самого дитинства. Кожен батько хоче бачити дитину успішною, адаптованою до будь-яких реалій. Почніть закладати цеглу креативного мислення з раннього віку, тим більше, зробити це просто – дайте дітям простір для творчості, наприклад, стіну для малювання без обмежень, сумнівів.

Як зробити стіну або дошку для малювання крейдою

Дивно, але майже завжди, діти, які малюють з самого раннього віку, мають найкраще просторове мислення, краще опановують гуманітарні науки, здатні приймати рішення і рухатися до власної мети. Створити в дитячій кімнаті комфортну атмосферу, що підходить для цього, простіше, ніж ви думаєте. Візьміть банку грифельної фарби, тієї, по якій можна малювати крейдою або плівки, що самоклеїться, з тим же ефектом. Оклейте всю нижню третину кімнати або певну ділянку, куди є доступ, свобода від меблів. Психологи відзначають: те, як обставлено, чим наповнений життєвий простір вашого малюка, у майбутньому визначить його особистість. Простір закладе у ньому задатки тих чи інших характеристик.

Стіни для малювання крейдою: фарба та самоклейка

Стіни для малювання крейдою стали популярні не так давно, вони увійшли в моду майже одночасно з трендом білих, стерильних інтер’єрів. Стильний декор для дорослих – безперечно, виявилося, що це цікаве доповнення для дитячої кімнати. Сучасна дитина, затиснена постійно в чотирьох стінах, зможе відчути справжню свободу, політ фантазії. Щоб малювати крейдою на стінах, можна вибрати:


Перший варіант трохи складніший, але він довговічний, здивуйтеся, але з ним підтримувати чистоту буде набагато простіше. Не хочете наносити фарбу для малювання крейдою на стіну, створіть із фанери дошку відповідних розмірів, так ви зможете, крім іншого, привчити дітей до акуратності. Використання такої фарби здається довгим, а результат потрібен якнайшвидше: самоклейка для малювання крейдою – Найпростіший матеріал, він, крім іншого, добре моделюється, демонтується.

Грифельний креатив для дорослих та дітей

З такою самоклейкою, схожою на шкільну дошку, предметам будь-якої форми можна дати новий функціонал. Креатив мотивуючих написів крейдою, точніше, зацікавить не тільки дітей, а й дорослих, тим більше, що дизайн з такою ідеєю видається свіжим, унікальним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.