ДИЗАЙН РОЗЕТОК: ГЛАДКИЙ АБО ОБ’ЄМНИЙ КОРПУС ВИБРАТИ

Все щодо зовнішнього вигляду обробки, особливо тих частин, що постійно знаходяться перед очима, слід підбирати ретельно, обдумано. Відомо, що такі предмети, як розетки і вимикачі, вибираються в парі, причому для всього приміщення разом. Коли рішення щодо внутрішньої, функціональної частини прийнято, відомий бренд, що підходить у плані бюджету, відгуків, починається аналіз дизайну.

Дизайн розеток та іншої електрофурнітури

Поєднання електрофурнітури та всього інтер’єру: їх форм, забарвлень, особливо ретельно дотримується зараз, коли дефіциту цих товарів немає. За особливого бажання можна вибрати дизайн корпусу розеток, а також вимикачів, серед багатої кольорової гами, а також безлічі форм.

Якщо ще недавно форма мала мало значення, то зараз до неї придивляються. Розетки можуть бути виконані так, що при дотику буде відчуватися лише поглиблення підрозетника, решта не матиме якихось опуклостей або западин, що створюють об’єм. Не варто боятися наявності смуги стику підрозетника та рамки, тому що в сучасних версіях рамка може бути знята, а потім зазор очищено.

Дизайн розеток та практика використання

Здавалося б, у чому сенс так ретельно обирати? Справа в тому, що корпус розеток збирає досить багато пилу в процесі експлуатації, до того ж у всі додаткові кути та стики на ньому пил забивається сильніше. Це не буде видно відразу, лише через час, якщо ви живете у місті, це станеться на порядок швидше. Крім того, є розетки, встановлені в місцях, де електроприлади постійно вмикаються та вимикаються, наприклад, на кухонному фартуху. Тут мимоволі доводиться торкатися їх руками, щоб вимкнути чайник, міксер, мультиварку. Звичайно, вимити забруднення, а також жир, що накопичується можна, але цього можна уникнути, вибираючи гладкий корпус без зайвих дизайнерських доповнень.

Вибір корпусу розеток та іншої електрофурнітури підпорядкований загальним канонам, використаним в дизайні інтер’єру, при цьому підбір кольору повинен бути виконаний так, щоб при зміні оздоблення вони також поєднувалися. Якщо оцінюючи колірну гаму власного приміщення, вирішили, що електрофурнітура має бути максимально близька до кольору оздоблення стін і таким чином замаскована. Варто також підібрати максимально гладкий варіант, так як на об’ємному корпусі буде помітний перепад світла і тіні, а значить, розетки більше виділятимуться. При виборі розмаїття, навпаки, складна, об’ємна форма електрофурнітури зробить його ще більш очевидним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.