ІНШИЙ КОЛІР ВИМИКАЧІВ І РОЗЕТОК

Красива стильна обробка, правильно підібрані кольори, витримана гамма в єдиному стилі – основа сучасного дизайну приміщень. Створення такого гармонійного простору починається з великих об’єктів: стін, стелі, підлоги, дверей та вікон, меблів, а закінчується невеликими дрібницями. Вони можуть миттєво зруйнувати цю гармонію, якщо не приділити належної уваги. До таких предметів відносять електротехнічне обладнання:

  • розетки,
  • вимикачі.

Кольори розеток та вимикачів крім білого

Якщо раніше особливих роздумів із цього приводу не було, можна було придбати їх лише у двох кольорах: білому та чорному, то зараз кольорова гама розширилася в десятки разів. Серед найбільш відомих забарвлень розеток, вимикачів називають:

  • слонову кістку
  • кремовий,
  • шампань,
  • сріблястий,
  • бронзовий,
  • золотий.

Вибір кольорової гами електрофурнітури

Відомі бренди мають цілі лінійки, створені в декількох різних кольорах, щоб кожен міг втілити власне інтер’єрне рішення у відповідній гамі. Звичайно, є також розетки, вимикачі, які зроблені в яскравих кольорах, щоб їх поціновувачі також мали змогу створити щось привабливе. Розетки та вимикачі можуть також залишатися білими, деякі виробники пропонують змінити лише колір рамок електрофурнітури. Такий варіант підходить для акцентних місць. Особливо добре виглядає там, де до мережі постійно включені електроприлади.


Що важливо знати, підбираючи їх за кольором? Як і будь-який предмет, електрофурнітура випускається колекціями, які можна розбити на:

  • класичні,
  • лімітовані.


Вибираючи другий варіант, а його завжди можна дізнатися за особливими формами перемикачів, матеріалами, завжди варто замовляти кілька предметів про запас. Зазвичай такі ексклюзивні розетки, а також вимикачі, буває складно знайти вже через 4-5 років, оскільки випускають їх компанії з якісних матеріалів, загальний термін експлуатації може становити тридцять і більше років. Електрофурнітура рідко виходить з ладу, але часом так трапляється, щоб не міняти все, простіше використовуватиме запас.


Вибираючи, зверніть увагу, що до вимикачів, в результаті, пред’являється більше вимог, ніж до розеток. Тому слід починати саме з них. Оцініть повністю усю серію електрофурнітури, лише після цього відповідність кольорової гами, оскільки білий варіант виробник пропонує майже завжди. Серед різних дизайнів електрофурнітури можна побачити двоколірні рішення, наявність окантовки, інші елементи доступного тут дизайну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.