ДОРОГОЦІНІ ДНІ ЗА СВЯТКОВИМ СТОЛОМ


З кожним роком дедалі тісніше коло, ближче друзі та сім’я. Все приємніше збиратися разом, маючи урочистий привід, особливо такий, як Новий рік, а також Різдво. Навіть якщо святковий настрій не застав вас вдома, воно все-таки наздожене з кожною новою стравою новорічного столу. Смачна їжа робить щасливими всіх від малого до великого, нею хочеться ділитися. Якщо до того ж створити для неї відповідний антураж, можна легко опинитися в казці.
Прикрасити своє свято просто:

  • нарядити ялинку,
  • розвісити прикраси,
  • запалити гірлянди,
  • надати столу ошатного вигляду.


Вважається, що саме гарно прибраний стіл – половина всієї атмосфери. Справа тут у тих стравах, що будуть приготовані та подані, а також у тому, як саме він буде прикрашений. Не секрет, що більшість мешканців України зустрічає Новий рік за обіднім столом. Цей звичний предмет меблів супроводжує їх щодня, тому зробити його по-справжньому незвичайним, ошатним – ще завдання.

ЯК ПРИКРАСИТИ ОБІДНІЙ СТІЛ

Коли купувалися меблі, на цей предмет звертали багато уваги, адже він самий центр усієї кухні. Комусь сподобався скляний, а іншим з натурального дерева, кожен знайшов щось особливе у вибраному столі. Зробити його гарним, незвичайним, ошатним просто, варто лише виділити тематику, яку ви використовуватимете.


Новорічний стіл прикрашають по-різному, безліч стилів. Найбільш популярними є ті, що задіють колірну гаму, наприклад, акцентують увагу на золотому та червоному, зеленому та срібному. Інший спосіб створити акцент, виділивши його із загальної атмосфери, в деяких випадках підходить простий сільський стиль, в інших схожий на покої Снігової королеви. До речі, саме останнє легко відтворити, якщо у вас стіл зі скляною стільницею.

ПРОСТІ АКЦЕНТИ НА СВЯТОМУ СТОЛІ

Свято наближається, отже, настав час подумати про те, як виглядатиме ваш власний новорічний стіл. Візьміть гарну скатертину, додайте до неї гірлянди та свічки, можливо, знайдуться атрибути свята, що милі вам, як спогад про дитинство. У деяких випадках стіл прикрашають гілочками або шишки, їх можна заздалегідь покрити фарбою з балончика, щоб отримати відповідний колір. На стіл ставлять фігурки звірів, а також символи року, що минає. Ще трохи і звичайний предмет меблів перетвориться на унікальний, святковий, що тішить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.