ЯЛИНКА І НОВОРІЧНІ ПРИГОДИ


Порівняно нещодавно розпочався справжній бум на головну новорічну прикрасу – ялинки. Базари відкриті цілодобово, вимогливі покупці ретельно вибирають дерево, що прикрашатиме собою наступний тиждень, а може й навіть будинок. Хтось знайде найкрасивішу ялинку йдучи з роботи додому, а комусь доведеться витратити на пошуки кілька днів.


Зробити вибір непросто, при цьому треба ще принести дерево додому так, щоб:

  • нести було зручно;
  • не виколоти всі руки голками;
  • залишитися чистим після контакту зі смолистими гілками, стовбуром.


Все це може стати проблемою, особливо для тих, хто наперед не підготував робочі рукавички. Проста річ, що є у кожного серед інструментів або садового обладнання, вона полегшить життя.

ПОСТАВИТИ І ПРИБРАТИ

Кожен, хто хоч раз ставив удома самостійно натуральну ялинку чи сосну, знає, що лише половина справи встановити та вбрання її, настане час її прибирати. Ошатна ялинка радуватиме око можливо через дві-три години після того, як ви принесете її в кімнату. Рукавички на руках і вашим рукам не загрожують:

  • ранки,
  • подряпини,
  • липка смола, яку так складно відмити.


Всі ці сумнівні прикраси навряд чи підійдуть до новорічного застілля, особливо прикро, якщо вони прикрасять ніжні жіночі ручки.
Дивно, але переносити ялинку найзручніше в крагах, вони м’які і щільні, навіть соснова голка не проколе їх наскрізь. Для встановлення краще вибрати прості бавовняні, вони дають більшу свободу руці. Серед лайфхаків господарок числиться один дуже корисний: прибрати ялинку допоможуть звичайні гумові побутові рукавички та рулон плівки.

НОВОРІЧНЕ ДЕРЕВО БЕЗ ТУРБОТ

З року в рік повторюється та сама картина: люди купують ялинки, сосни, кримки, але абсолютно не готові до такого придбання. Якщо робити все з розуму: достатньо захопити з собою робочі рукавички. Предмет не займе багато місця, причому допоможе навіть тим, хто підпилюює стовбур, щоб встановити його в триногу чи інше пристосування. Рука, захищена тканиною, менше ковзає, дозволяє зручніше схопитися, зробити точний різ.


Ошатна ялинка, святкова атмосфера – це результат певних зусиль, які мають докласти дорослі, щоб діти отримали максимум чудових спогадів. Справжня сосна чи ялина у поєднанні з мандаринами наповнить будинок запахами Нового року та Різдва, зроблять казку ближче. Нехай все від процесу вибору до захованих під ялинкою довгоочікуваних подарунків запам’ятатися стане дорогоцінним загальним спогадом для всієї родини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.