НАСТРІЙ НОВОРІЧНОЇ ВЕЧІРКИ ТА КОРПОРАТИВУ


Минулий рік був сповнений найрізноманітніших турбот, змін, звершень і до настання зимових свят у багатьох просто не залишилося фізичних сил, щоб з старанністю наводити свій зовнішній вигляд у порядок. При цьому кожному хочеться виглядати приголомшливо на новорічному корпоративі, а також всіх наступних заходах, що відбудуться напередодні святкування Нового року та Різдва.
Будь-яка жінка знає секрет захоплених поглядів за спиною – доглянуте, красиве волосся. Не секрет, що нехай часу й не так багато, але виглядати та відчувати себе на висоті у святковий вечір можна майже без зусиль. Якщо ви приділите вечір перед подією собі – це піде на користь не тільки волоссю, шкірі, а й просто вашому настрою. Будь-який продукт для волосся з оліями може стати джерелом процедур типу SPA.


РОЗСЛАБЛЮЄМОСЯ І ДОБРІЄМО

Головний ворог жіночої краси – поспіх. Тому жінки і проводять стільки часу, вибираючи найкращий шампунь, маску для волосся і різні засоби догляду за ними – це свого роду підготовка до релаксації. Попросіть рідних не турбувати вас дві-три години. Цього цілком вистачить для того, щоб поніжиться у ванній з запашною піною, ароматичними солями, а також зробити пару процедур, що відновлюють для волосся.


Ретельно вимивши голову, нанесіть на неї вибрану маску, бажано дотримуватися рекомендацій виробника, тому ефект буде найкращим. Пам’ятайте, тримати її довше немає сенсу. Сполосніть волосся, після чого злегка промокніть його рушником. Цього вечора не варто замотувати їх у нього, дайте їм трохи підсохнути, після чого зробіть бажане укладання. Така вечірня процедура допоможе на ранок отримати найкращий результат набагато швидше.

НОВОРІЧНІ ЗАЧИСКИ І ЗАСОБИ УКЛАДАННЯ

Мабуть, тільки Новий рік здатний штовхнути нас на легкі безумства: експерименти з волоссям, яке ми не проводили раніше. Прикрашати волосся спеціальними засобами: лаками, блискітками – привілей цих святкових днів. Після всіх процедур, що будуть зроблені, варто подбати заздалегідь про їх очищення, зволоження. Навіть якщо перед святами вдалося потрапити в салон, де досвідчений майстер створив диво, перетворивши ваше волосся на справжній шедевр, то після урочистостей варто взяти все в свої руки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.