ЯСКРАВА ІНТЕР’ЄРНА ФАРБА ДЛЯ ПІДНЯТТЯ АПЕТИТУ

Декорування приміщення – завдання, з яким доводиться зіткнутися кожному, при цьому сама суть – призначення простору важливе в момент вибору. З точки зору підходу до обробки, є фактори, які безпосередньо впливають на підбір як самих матеріалів, так і з кольору. Часто, щоб надати приміщенню особливий шарм його декорують інтер’єрною фарбою – нею покривають акцентні, водночас фонові частини – стіни, стелі, колони.

Інтер’єрна фарба для ресторанів, кафе

Вибір інтер’єрної фарби для ресторанів, кафе – особливий випадок. Тут дуже важливо за допомогою обробки встановити тон, якусь основу. Іноді це роблять за допомогою текстилю, а також шпалер, але базовим залишається колір. Інтер’єрні фарби, якнайкраще, передають бажане. Відомо, що вони бувають різних типів, що дозволяє вибрати рівень глянцю. Затишні простори виходять, якщо вибрати матову фарбу насичених тонів: червоного, синього, зеленого, рожевого.

Секрети застосування інтер’єрної фарби

Щоб досягти бажаного відтінку, одночасно отримати від неї високу зносостійкість, можливість мити її чи чистити, для фарбування стін у громадських місцях, а ресторани відносять до місць високої прохідності, можна підібрати якісну базову фарбу від відомого виробника, потім заколерувати її. Потрібний тон можна отримати за допомогою кольорувальної студії, так вийшов продукт у різних ємностях не відрізнятиметься один від одного.


Серед найбільш рекомендованих інтер’єрних фарб для ресторанів, кафе, інших місць громадського харчування називають:

  • латексні,
  • акрилатні.

Саме вони, згідно з інструкцією, можна піддавати інтенсивному вологому прибиранню.


Більшість тих, хто бажає пофарбувати частини інтер’єру ресторану в яскраві насичені тони, наприклад, червоний, червоний, жовтий, зелений та інші, знає, що досягти рівного, насиченого тону часом складно. Вся справа у підготовці поверхні під інтер’єрну фарбу, а також кількості шарів. Стіни, стеля або інші конструктивні елементи будівлі повинні бути очищені, бажано знежирити ділянки, що примикають до підлоги на метр у висоту, потім нанести ґрунтовку. Після цього наноситься базовий шар, після висихання його наступний шар наноситься перпендикулярно.


Яскраві соковиті відтінки в оздобленні ресторану дозволяють зробити його помітним, святковим. До того ж правильний вибір кольору, може, як стверджують психологи, підвищити або навпаки знизити апетит у відвідувачів. Інтер’єрним фарбам під силу зробити приміщення світлішим, сонячним, а може навпаки, тихим і затишним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.