ЯК ВИБРАТИ КОМП’ЮТЕРНЕ КРІСЛО З КОЖЗАМУ

Правильна посадка при тривалому сидінні – функція, на яку чекають всі ті, що набувають комп’ютерне крісло. Комфортне розташування, правильні згинання тіла дозволять працювати плідно, майже не відволікаючись. Крісло керівника чи персоналу, геймера, насправді вони мало відрізняються друг від друга. Різниця полягає лише в тому, які матеріали використовувалися для сидіння, але це також залежить від вартості меблів в цілому.

Ергономіка комп’ютерного крісла

Вважається, що за ергономіку комп’ютерного випорожнення відповідають механізми, форма спинки. Насправді слід чітко розділяти сегменти, коли мова заходить про крісло, оббите тканиною, це майже завжди так. Ті ж, що мають оббивку зі шкірозамінника, значно рідше зі шкіри, мають ергономічні форми за рахунок наповнювача. Його щільність забезпечує тривале збереження форм крісла.

Яку оббивку комп’ютерного крісла вибрати

Коли підбирають комп’ютерний стілець, крісло з оббивною зі шкірозамінника, екошкіри, слід уважно оглянути обраний екземпляр. Матеріал має бути щільним. Спробуйте вщипнути його, якщо дії вдалося зробити легко, а складка вийшла тонкою і повільно повернулася до колишнього стану – якість матеріалу низька. Таке крісло швидко втратить свій зовнішній вигляд, з’являться потертості. Огляньте всі шви сидіння, нитка має бути щільною, її кінці не повинні стирчати.


Кожзам – один із найчастіше використовуваних матеріалів для формування сидіння, він значною мірою знижує його вартість, замінюючи шкіру. Комп’ютерне крісло може бути пошито таким чином, що сидіння матиме складну форму. На спинці та сидінні будуть різні виступи, а також шви, заглиблення.

З одного боку, вони збільшують м’якість, щільність посадки, з іншого, саме тут матеріал сильніше протиратиметься, тисне на шкіру. В ідеалі на сидінні не повинно бути швів. Часто можна прочитати, що утворені канавки дозволять оголеним ділянкам шкіри не прилипати до сидіння, хоча це не так. Крім того, вважається, що для відведення вологи слід вибирати шкірозамінник з перфорацією. Тут слід розуміти, що волога потраплятиме всередину разом із забрудненнями.

Плюси комп’ютерного крісла з сидінням зі шкірозамінника

Комп’ютерне крісло з сидінням зі шкірозамінника затишне, зручне, воно буквально обволікає тіло, вибираючи його дуже важливо посидіти в ньому не менше десяти хвилин, при цьому постаратися максимально розслабиться. Оцініть, як ваша спина прилягає до сидіння, як стоять ноги. Край сидіння повинен мати надлишкового валика, ніж передавлювати кровоносні судини ніг. Бажано, щоб база крісла – хрестовина, відповідала візуально розміру та вазі сидіння. Можливо, саме у комп’ютерному кріслі з оббивкою зі шкірозамінника ви зможете оцінити переваги м’яких підлокітників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.