КЛАСИЧНЕ ДЗЕРКАЛО У ВАННІЙ КІМНАТІ

В якому стилі оформити ванну вибирає кожен власник, що приступив до ремонту. З одного боку, важливий вибір функціональних предметів меблів, сантехніки, що підходять за розміром та вартістю, з іншого, бажано, щоб все це поєдналося воєдино, створивши гармонійний дизайн. Часто центральне місце у оформленні ванних кімнат грає дзеркало.

Дзеркало – аксесуар для ванної кімнати

Цей аксесуар прийнято вибирати ретельно, одночасно намагаючись з’єднати його з навколишніми предметами меблів. Щоб зробити це було простіше, у великі приміщення підбирають гарнітури меблів для ванних кімнат, Якщо ж у кімнати складна геометрія, мала площа, тут важливо оцінити всі деталі. Вільний простір над раковиною логічніше заповнити дзеркалом. Саме воно дозволяє:

  • виробляє гігієнічні, косметичні процедури;
  • збільшує простір за рахунок відображення.

Модне дзеркало у ванній кімнаті у класичному стилі.

Занадто великі дзеркала давно вийшли з моди, при цьому для сучасних інтер’єрів все частіше вибирають дзеркала, забезпечені вбудованим підсвічуванням, підігрівом. Саме воно має тонку алюмінієву раму або не має її зовсім. Класичний інтер’єр вимагає відповідності, дзеркало у ванній кімнаті майже завжди знаходиться у рамі. Щоб дотриматися канони, дзеркальну поверхню розміщують у дерев’яній рамі, ширина якої не менше чотирьох сантиметрів. Рама може бути досить простою, або прикрашеною різьбленням, бажано, щоб остання відповідала тій, що на гарнітурі.


Класичне дзеркало у ванній кімнаті може бути квадратним або круглим, перше простіше розмістити на стіні, а також воно функціональніше. Форму дзеркала співвідносять із формами меблів, сантехніки, плитки у ванній кімнаті. Часто округлені дзеркала вибирають туди, де хочуть уникнути надмірної кількості прямих ліній. Квадратне, прямокутне дзеркала часто постачають поличкою, таке доповнення безсумнівний плюс для ванної невеликого розміру. На полиці можна розмістити декоративні прикраси, а також невеликі флакони з косметикою.

Поєднання дзеркала та меблів

Вибираючи дзеркало в дерев’яній рамі, оцініть те, де саме воно розташовуватиметься. Кращий варіант, коли дзеркало знаходиться на відстані від ванни, душу. Так пари меншою мірою конденсуватимуться на поверхні, що знизить ризик зміни геометрії рами. Красиве класичне дзеркало у ванній забезпечено шафкою в тому ж стилі, таке з’єднання економить простір. Якщо дзеркало не має вбудованого підсвічування, варто подумати про те, де будуть розміщені світильники, наприклад, бра, заздалегідь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.