ФАРБИ ЗА МЕТАЛОМ ДЛЯ ОБНОВЛЕННЯ

Підтримка зовнішнього вигляду металевих виробів – цілий спектр заходів, які важливо проводити вчасно. Деякі намагаються підтримувати його планомірно, виділяючи час на рік. Найчастіше, для фарбування стаціонарних металевих виробів: воріт, огорож, огорож, дахів, вибирають весняні місяці, коли видаються вільні дні та погода ідеально підходить.

Фарбуємо металу – захищаємо від корозії

Фарбування металу дозволяє оновити зовнішній вигляд, а також у рази уповільнити корозію, а отже, повну руйнацію. Для цих робіт потрібні інструменти та, звичайно, правильні, якісні фарби по металу. Проведення фарбування виробів із металу може мати додаткові умови:

  • отримання естетичної, привабливої поверхні,
  • найкоротші терміни висихання,
  • висока механічна міцність покриття,
  • додаткові фізико-механічні вимоги.

Види фарб по металу

Фарба по металу, в умовах правильного вибору, дозволить досягти реалізації заданих умов. Щоб фарбування металу було якісним, оцініть найбільш популярні хімічні склади таких фарб.
Серед таких лакофарбових виробів:

  • пентафталеві та гліфталеві емалі,
  • нітроемаль,
  • гумова та бітумна,
  • полімерна,
  • молоткова.


Це не повний список, що включає види фарб по металу. До того ж слід визначитися, де буде експлуатуватися виріб, усередині чи зовні приміщення. Фарба для зовнішнього застосування повинна мати відповідні вказівки або позначку – атмосферостійку. Такий напис вказує на те, що покриття не боїться ультрафіолету, а також опадів. Ті, хто хоче отримати покриття, яке буде стійким до механічного впливу, повинні віддати перевагу продуктам з написом – тиксотропність. Якщо простіше пояснювати, то така фарба по металу дуже схожа на гуму, вона тягнеться на поверхні і не лопається, утворюючи тріщини і розриви покриття.


Більшість фарб для металу має у своїй основі різні типи лаків, значна частина їх сохне повільно. Однією з найбільш швидковисихаючих вважають нітроемаль. Однак варто розуміти, що фарба містить більшу, ніж у інших кількість розчинника, працювати з нею слід, чітко дотримуючись правил безпеки. Фарба по металу може наноситися на різні вироби, всередині будинку це перила, батареї. Забарвлення всередині приміщення змушує робити вибір на користь фарб по металу, що підходять з екологічної точки зору. Щоб зменшити період висихання, можна скористатися фарбою для металу в аерозолі. Тонкі шари сохнуть значно швидше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.