КУХОННА МИЙКА БЕЗ МІСЦЯ ДЛЯ СУШКИ ПОСУДУ


Миття посуду нерозривно пов’язане з двома іншими процесами: сушінням та зберіганням. Тому для організації всіх трьох процесів на кухні виділяється місце, майже завжди воно розташовується в робочому трикутнику. Вибір місця для сушіння посуду та його зберігання майже завжди залежить від дизайну кухонного гарнітура, самої кухні та вільного місця.
Для дизайну кухонна мийка була поєднана з місцем для сушіння посуду, яке отримало назву – крило. Ця подовжена частина має ребра і невеликий нахил, такий, щоб вода стікала в стік. Останнім часом набули популярності мийки, що включають лише чашу. Подібна конструкція виглядає дуже лаконічно, збільшує площу робочої зони.

МОДНА КУХОННА МИЙКА

Такий варіант мийок з’явився невипадково, спочатку вони використовувалися як барні раковини, де не було необхідності сушити посуд, вона просто витиралася насухо. Вже за деякий час мийки без крила, необхідного для сушіння щойно вимитого посуду з’явилися в побуті у тих, хто віддав перевагу кам’яним стільницям. Їхнє встановлення значно простіше.


Наступним етапом стала поява цього виду сантехніки, що монтується зі зворотного боку стільниці, тобто підстільного. Подібний варіант взагалі не передбачав наявності крила. При цьому абсолютно були відсутні зовнішні шви, що утворюються при стиковці накладної раковини та стільниці. Інтегровані в стільницю раковини також рідко забезпечують місцем для сушіння. Це роблять для того, щоб поверхня залишалася рівною, створюючи єдиний простір.

ПЛЮСИ І МІНУСИ МИЙКИ БЕЗ КРИЛА

При здається безлічі мінусів миття такого типу дуже подобаються багатьом, до того ж є форма, при якій крило – рідкість. Це круглі мийки, які віддають перевагу більше двадцяти відсотків всіх, хто робив і робить ремонт на кухні. Така конструкція заощаджує простір, якого не так багато у сучасних квартирах. Місця для посуду, тобто її сушіння та зберігання, розміщуються у верхніх та нижніх модулях кухонного гарнітуру над та під мийкою.


Відомо, що наявність крила для сушіння дуже швидко призводить до утворення безладу на стільниці. Поступово на ній постійно знаходиться посуд, який псує зовнішній вигляд кухні. З цієї причини, господині, які віддають перевагу ідеально чистим стільницям, не обставленим різними предметами, вибирають сантехніку без вбудованого місця для сушіння посуду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.