ЛАМІНАТ З ТЕКСТУРОЮ ПЛИТКИ

Певні види текстур викликають приємні асоціації, тому їх повторюють знову і знову у різних матеріалах. З розвитком виробництва оздоблювальних матеріалів можна отримати зовнішній вигляд одного, а властивості зовсім іншого. Простим прикладом цього може бути ламінат з каменю текстури або деревини.

Текстура та фактура ламінату

Якщо текстура і навіть фактура дерева стала звичною, часто застосовується в обробці, з каменем все не так просто. Імітація каменю, натуральної плитки має свої особливості. Річ у тому, що таке покриття для підлоги – складове, всередині знаходиться перероблена деревина, тому особливого дисонансу між властивостями плит, їх зовнішнім виглядом, немає. Інша річ камінь, керамічна плитка. Наша свідомість визначає їх як споконвічно холодні, тверді, водонепроникні основи. Ламінат а, з цією текстурою, немає подібних якостей, виняток можуть становити спеціальні види, про які повідомляє виробник.

У чому плюс ламінату під камінь

При цьому, ламінат з малюнком під камінь, а також плитку, має певні переваги. У таких приміщеннях як кухня все частіше використовують саме ламінат. Він відчувається як тепліший, пружний матеріал, подібне важливо в момент, коли готує багато часу, перебуваючи в зоні робочого трикутника на кухні. При русі ламінатом ноги втомлюються значно менше, ніж від справжньої плитки. До того ж ймовірність, що чашка чи тарілка розіб’ється в момент падіння, ненабагато, але менше.


Плюс ламінату з текстурою плитки – можливість простого вирівнювання поверхні. Річ у тому, що коли відбувається вирівнювання «плитка – ламінат», часто доводиться робити певні маніпуляції для компенсації товщини плиткового клею. У цьому випадку, обидва матеріали мають подібну товщину.


Звичайно, не можна забувати: цей різновид підлогового покриття просто виділяється серед інших. Перевага очевидна: кожен великий виробник випустив колекцію, яка має цю тематику текстур. Серед покупців вони поки що відомі мало, тому для тих, хто шукає оригінальних ідей в інтер’єрі, ламінат під плитку, камінь стане справжнім відкриттям. Колекції складено так, щоб отримати максимум переваги від зовнішнього вигляду, тактильного відчуття, а також мати можливість підібрати колірну гаму, що поєднується з іншими видами оздоблення. Незалежно від зовнішнього вигляду це покриття – це ламінат, а значить, всі переваги його укладання залишаються в силі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.