ЛАЙФХАК З САМОКЛЕЙКОЮ ДЛЯ СКЛА НА КУХНІ

Вже зробивши ремонт, поживши в ньому якийсь час, багато хто усвідомлює, що якісь нововведення або вдалими рішення, що здавалися в той момент, насправді такими не стали. Особливо часто таке відбувається після ремонту кухні, адже це приміщення насичене предметами з високим функціональним навантаженням.

Прагнучи зробити її одночасно практичною та красивою, вмістивши все необхідне, власники шукають нові, оригінальні ідеї інтер’єрів у журналах, на стендах магазинів. Одним із таких рішень є вибір прозорого скління для верхніх шаф кухонного гарнітуру.

Як зробити прозоре скло непрозорим

Рекламний зразок виглядає чудово, як і фото, прозоре скло додає глибини навіть невеликому приміщенню, а закриті дверцятами полички надійно захищені від пилу – про що ще можна мріяти? Інтер’єр з шафами, що мають прозоре скління, буде чудово виглядати в тому випадку, якщо розміри приміщення досить великі, як і кухонні гарнітури, а шафки будуть використовуватися виключно як вітрини. Насправді так трапляється дуже рідко, на невеликій кухні не вистачає місць для зберігання. Зрештою, верхні шафки на кухні наповнюються корисними, але різнорідними предметами, які виглядають крізь прозоре скло вже не настільки ошатно.

Лайфхаки із самоклейкою

Вихід із цієї ситуації неймовірно простий, практичний і дешевий – потрібна самоклеюча плівка. Різновидів такої самоклейки безліч, її застосування просте, з цим впорається навіть дитина. Прозоре скло в кухонному гарнітурі стане матовим, при цьому загальна функціональність, а також зовнішній вигляд кухні залишиться практично той же – цей лайфхак стане у нагоді багатьом. Секрет тут у тому, що самоклейка для скла наклеюється не зовні, а всередині навісних шафок. Виходить подвійна вигода:

  • скло більше не просвічує;
  • мити його також просто зовні, де накопичуються забруднення.

Покращуємо кухонні гарнітури

Самоклеюча плівка для скла обійдеться дешевше, ніж заміна скла, наклеїти її простіше. Варто сказати, що самоклейка для скла може бути різного ступеня прозорості, а також мати рисунок. Кухонний гарнітур із нею буде саме таким, як ви його уявляєте.

Зверніть увагу, що цей вид самоклейки найчастіше не має клейового шару, оскільки плівка, зрештою, тримається на поверхні за рахунок статики. Щоб клеїти її було легше, злегка змочіть поверхню мильною водою, тому рухати, вирівнювати самоклейку буде простіше. Складні формою ділянки можна підрізати за допомогою будівельного ножа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.