ЛІНОЛЕУМ МАСКУЮЧИЙ ЗАБРУДНЕННЯ

Популярні покриття для підлоги не дарма стали такими, весь секрет у поєднанні їх споживчих якостей:

  • швидкому монтажі,
  • низької вартості,
  • красивому зовнішньому вигляді,
  • високої практичності, за рахунок поєднання різних якостей.

Лінолеум та чистота в приміщенні

Серед них одним із перших можна перерахувати лінолеум. Оптимально, якщо рулонне покриття лежить єдиним шматком, тоді воно стає непроникним для пролитих рідин – істотний плюс. Він чудово придушує звуки, а це важливо, коли в будинку маленькі діти, крім того, у великих відкритих просторах офісів не буде зайвим. Багато хто стверджує: він виглядає менш виграшно, ніж ламінат, причому мало хто знає, лінолеуми, як все для обробки, мають різні специфікації, широкий ціновий діапазон, а також безліч кольорів. Матеріали з високого цінового сегмента на підлозі майже не відрізняються від дерев’яних, різницю можна відчути лише під час ходьби, навпомацки.

Маскуючі забарвлення лінолеуму

Варіанти забарвлень, які привертають увагу, різноманітні. При цьому зразки, що мають текстуру, а іноді фактуру у вигляді дерев’яної підлоги, трохи популярніші. Вони вважаються у експертів підлоговим покриттям, здатним маскувати забруднення. Йдеться зовсім не про те, щоб зовсім не займатися прибиранням, інша справа, деякі покриття навіть після збирання продовжують здаватися злегка забрудненими. Так трапляється з глянцевою чорною кахлем, а також іншими, складовими контраст для світло-сірого пилу.


Лінолеум, що маскує забруднення, чим сподобається будь-якій господині, до того ж в офісі теж буде довше підтримувати зовнішній вигляд приміщення. Майже завжди серед забарвлень, що маскують, вказують:

  • сіль і перець,
  • абстракцію,
  • імітацію природного каменю.


Перший вид лінолеуму також часто можна знайти як «сірий у цятку», він виглядає трохи нудно в магазині, але на підлозі виявляє свої властивості. Його часто можна побачити в медичних установах, тому що його просто доглядати. Колір майже вигоряє, мало змінюється при механічних, абразивних навантаженнях.


Лінолеум з абстрактним малюнком змушує погляд ковзати по поверхні, знижується можливість акцентувати увагу на порошинках. Забарвлення підібрані таким чином, щоб маскувати забруднення, також відбувається і з текстурою природного каменю. В такому випадку малюнок лінолеуму нагадує асиметричну кладку, що виступає маскуванням. Звичайно, як інші покриття, лінолеум треба мити, тут таїться ще один плюс – пвх поверхня проста в догляді, головне: видаліть пісок, дрібне сміття, уникайте абразивів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.