МОДНІ ТЕКСТУРИ ШПАЛЕРИ ПІД ФАРБУВАННЯ 2019

Вчорашні тенденції швидко переходять в антитренди, а новинки змінюються ультрасучасними розробками відомих брендів – все це 2019 рік у світі шпалер. Навіть класичні шпалерні матеріали постійно видозмінюються, а такий їхній підвид, як шпалери під фарбування, виходять на новий рівень із кожною новою колекцією.
Вся справа тут у тому, що все більшого значення в інтер’єрі грає поєднання текстур та фактур. Само собою створити обсяг за допомогою цього матеріалу надзвичайно просто, а головне, швидко. Будь-який інший метод вимагатиме досвіду монтажу, буде коштувати дорожче, до того ж вага продуктів, необхідних для обробки стін зазвичай буває досить великою. Шпалери під фарбування дозволять отримати цікаве рішення без цих складнощів.

ШПАЛЕРИ ПІД ФАРБУВАННЯ І ОБ’ЄМНИЙ РИСУНОК

Одні виробники зосередилися на дуже гладких варіантах, які тонким шаром покривають поверхні стінок, не видаючи себе. Видно лише рівно лежить фарба, ідеальна поверхня і нічого відволікаючого погляд. До того ж загальною тенденцією можна назвати максимальне звільнення від шва – стику між полотнами. Вони мають на упаковці напис безшовні шпалери під фарбування. Інші навпаки, намагаються знайти нові, оригінальні текстури, до яких відносять:

  • особливі види об’ємних тканин;
  • супутників стилю loft: камінь, цегла, штукатурка, бетон;
  • глибокі фактури дерева.

При цьому вже традиційні текстури льону, рогожки, гладкої венеціанської штукатурки перетворюються. Їх стали рідше застосовувати у житлових кімнатах, але саме вони у тренді, коли мова заходить про передпокій, вбиральні. Однак їх не просто покривають матовою фарбою, поверх неї наносять лазурі для м’якого мерехтливого блиску, акрилові лаки, для об’єму та захисту від механічного стирання.

ЩО НОВОГО В ШПАЛЕРАХ ПІД ФАРБУВАННЯ

Звичайно, найважливіше для багатьох покупців можливість фарбування цих шпалер у відповідний всьому інтер’єру колір, що видно на фото. Поради дизайнерів здебільшого зводяться до того, що якщо інтер’єр не передбачає сам по собі яскравих, насичених відтінків, їх варто замінити на пастельні. Вибір простіше здійснити за допомогою спеціальних палітр. Візуально часто здається, що на палітрі фарба надміру бліда, але в обсязі, нанесена на шпалери, вона буде більш виграшною.


До моди входять шпалери під фарбування з глибоким набивним малюнком. Технології дозволили без збільшення витрат на матеріал створити чіткі контури, що не стираються навіть після багаторазових фарбувань.

Шпалери під фарбування у вигляді вишуканих тканин:

  • жаккарда,
  • оксамит

– головне прикраса спалень, добре доповнює романтичну атмосферу. Об’єм малюнка підкресліть акриловою золотою або срібною фарбою, легкими рухами кисті після того, як основний тон остаточно висохне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.