НАМАТРАЦНИК – ПРАКТИЧНИЙ ПОДАРУНОК МОЛОДИМ БАТЬКАМ

Численні родичі дарують подарунки молодим батькам на честь народження дітей, намагаючись вибрати щось модне, красиве та практичне. Найчастіше зробити вибір складно, хтось наважується збільшити бюджет, але часто подарунки повторюють одне одного. Викликає здивування, що елементарна річ може виявитися вкрай корисною, але це великий секрет. Предмет використовуватиметься щодня, навіть коли дитина підросте – це водонепроникний наматрацник.


Подібна порада дивує багатьох, адже подібний аксесуар для матраців навряд чи входить до списку першочергових предметів для малюка та його батьків. Але вдумайтеся самі, куди понесуть батьки свою дитину, якщо виключити її власне ліжечко? Імовірність велика, що це буде диван у вітальні або власне батьківське ліжко. Ті, хто має власних дітей, знають: може статися всяке, а сушити великий пружинний матрац – справа складна.

ДОДАТКОВІ АКСЕСУАРИ ДО МАТРАСУ


Цей аксесуар до матраца входить у цілу низку корисних предметів, які купують далеко не всі. На сьогодні до них відносять:

Подарунок для новонародженого тим і хороший, що дитина навряд чи пам’ятатиме про нього, а його батьки прийдуть у захват, як тільки усвідомлять, наскільки корисна річ у них виявилася. Наматрацники бувають кількох різновидів, важливо зробити правильний вибір. Серед інших шукайте ті, що:

  1. мають позначку «водонепроникний» або «вологостійкий»;
  2. пошиті у вигляді чохла;
  3. відповідають розмірам матраца точнісінько.


У водонепроникних наматрацників є відмінна риса – їхня товщина. Вона можна порівняти зі звичайним простирадлом. Найкращим варіантом буде наматрацник-чохол із бавовняною махровою поверхнею зовні та латексованим внутрішнім шаром. Якщо ж матрац складно перестилати, він великий і важкий, то можна вибрати варіант на кутових гумках.

ВАША ДИТИНА І НАМАТРАЦНИК


В ідеалі кожне ліжко має бути забезпечене наматрацником, як доросле, так і дитяче, особливо якщо чохол самого матраца не знімний або матрац має шари з натуральних компонентів. Попадання небажаних частинок всередину виробу викликає неприємні наслідки:

  • волога – гниття натуральних шарів,
  • пилові кліщі – алергії.


До цього може приєднатися неприємний запах, якщо підгузник малюка дасть збій. Отже, можна подарувати практичний подарунок, як для батьківського ліжка, так і для ліжечка самого новонародженого.
Зручно те, що водонепроникний наматрацник у вигляді чохла: захищає матрац з п’яти сторін, швидко стирається в пральній машині і добре сохне. Махрова поверхня дасть більше зчеплення з простирадлом, у ліжечку немовляти це необхідно, щоб пелюшки лежали рівно і не створювали зморшок під його тілом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.