КОРИСНІ РЕЧІ: ВІШАЛКА ДЛЯ ОДЯГУ

Колись без даного предмета передпокій здавався порожнім, витончене дерев’яне чи коване вироби служило, насамперед, функціональним об’єктом інтер’єру, зберігаючи верхній одяг – це вішалка. Згодом відбулася маса трансформацій, щоб мода її поєднали спочатку з відкритою шафою для одягу, а потім зовсім прибрали. Все це сталося через загальне зниження розмірів житлових площ, зокрема передпокою, коридору.

Вішалка для одягу – сучасний предмет інтер’єру

Зараз, коли загальний метраж простору зріс, до того ж у моду повернулися квадратні кімнати, у тому числі прохідні, вішалка для одягу повертається саме з початковим виглядом. Можливо, ви здивуєтеся, але вона стоїть на другому місці після м’якого крісла, за кількістю виконаних дизайнів. Неймовірно, але вішалка для одягу, що колись стояла в коридорах невеликих офісів, тепер стала атрибутом саме домашнього інтер’єру.


У зв’язку з тим, що кругла вішалка дозволяє розмістити тільки знятий верхній одяг, але в громадському місці не захищає ні його саму, ні її вміст, від подібних предметів часто відмовляють на користь гардеробних шаф. Зате гарні вішалки стали атрибутом кабінету керівника, передпокою в будинку. Сучасні вішалки виробляють із:

  • легких порід дерева, як бук;
  • кованого заліза;
  • металеві труби, пластик.

Куди подіти промоклий після дощу та снігу одяг

Загалом зустрічаються й інші поєднання. Перевага вішалки, що окремо стоїть, її компактність, звичайно, шафа-купе – чудова річ, але вішати мокрий одяг туди зовсім не хочеться, прийшовши з вулиці. Вішалка дозволить також розмістити парасольки, головні убори, все необхідне, якщо на вулиці холодний сезон.


Класичні вішалки для одягу мають гачки лише зверху, допрацьовані екземпляри можуть забезпечуватися гачками серед, дітям також буде зручно користуватися нею. Деякі дизайнери створили варіації даного предмета меблів, гачки даних моделей можна відкидати, а потім, коли в них відпадає необхідність прибирати всередину конструкції. Часто у гачків бувають трохи загострені краї, так одяг краще тримається, але при швидкому змиканні можна пошкодити тканину. У вас маленькі діти-непосиди: оцініть варіанти з дизайном гачків вішалки з кульками на кінцях.


Елегантна вішалка цілком може стати доповненням інтер’єру вхідної групи, а також гардеробної кімнати, а може навіть спальні. В цілому, тут вона служить тій же меті, але здебільшого призначена для демонстрації гарного вбрання, головних уборів, а також як частина будуару.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.