КОРИСТЬ ГІГІЄНІЧНОЇ ПОМАДИ


Турбота про власне тіло продовжує красу, причому здебільшого такий підхід дозволяє стежити одночасно і за власним здоров’ям. Уважно стежачи за зовнішніми проявами, ми придивляємося, як виявляються наслідки деяких хвороб на зовнішніх покровах нашого організму. Так, наприклад, губи, в нормі вони повинні лущитись – це природний процес. Але, за нормою завжди складно розглянути нестачу вітаміну в організмі, вірусні захворювання, травми.


Зазвичай усе це заведено списувати на пору року, яка, звісно, робить свої корективи. Так, різкий холодний вітер, нестача вологості повітря у приміщеннях позначається на процесі відновлення. Захист та зволоження губ може допомогти, для цього слід обрати гігієнічну помаду. Її не можна назвати панацеєю, але вона – відмінний додатковий засіб.

ВИБІР ГІГІЄНІЧНОЇ ПОМАДИ

Щоб цей косметичний продукт приніс користь, важливо дізнатися про нього трохи більше. Перше, що слід розуміти: помада не повинна постійно знаходитись на губах, особливо це стосується часу, коли ви в приміщенні з низькою вологістю. У такому разі інгредієнти гігієнічної помади починають поглинати вологу із самих губ, навпаки пересушуючи їх. Це стосується засобів на основі гліцерину, яких більшість. Бажаєте, щоб ні що не шкодило шкірі губ, вибирайте продукт із бджолиним воском.


Далі важливо визначити, який тип та форма випуску даного гігієнічного засобу підходить саме вам. Такі помади бувають:

  • без пігменту,
  • з пігментом.


У першому випадку вони не фарбують губи, лише покриваючи їх захисною плівкою, у другому надають ніжного відтінку.
Залучають багатьох гігієнічні помади із запахів, при цьому він може бути отриманий двома способами:

Як і будь-який продукт, гігієнічна помада може бути продуктом, отриманим штучним шляхом, також виготовлена з натуральних інгредієнтів. Останні більш корисні для організму, тому що цей вид косметики потрапляє в наш організм, але варто пам’ятати, що натуральні компоненти найчастіше викликають алергію, а також швидко псуються.

НАНЕСЕННЯ ГІГІЄНІЧНОЇ ПОМАДИ І ГІГІЄНА

Дедалі більше виробників намагається подати свій продукт цікавим, незвичайним чином. Бальзами та гігієнічні помади випускають у:

  • тубах,
  • тюбиках,
  • баночках.

При використанні особливо важливо пам’ятати, що продукт відноситься до засобів особистої гігієни, їм не можна ділитися, адже це може зашкодити організму одного користувача. Особливо часто таку помилку роблять батьки, використовуючи свою помаду для захисту губ дитини.
Друге, що слід знати: будь-яка помада – відмінне місце для вірусів та бактерій, тому бажано уникати варіантів, коли наносити її необхідно за допомогою пальців. Адже найчастіше на вулиці у власника немає можливості відновити гігієну рук належним чином.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.