ВИКОРИСТОВУЄМО ФЛІЗЕЛІНОВІ ШПАЛЕРИ З МАЛЮНКОМ ЗИГЗАГ

Особливе, унікальне, неповторне, іноді це просто те, що ми собі дозволяємо, що перестаємо вважати в якийсь момент ексцентричним, химерним. В інтер’єрі це відбивається особливо гостро, грань між іконою стилю та несмаком дуже тонка. Це точно знають ті, хто бажаючи залишитися в рамках, вибирає креативні шпалери. Чи можуть флізелінові шпалери здивувати? Без жодних сумнівів, якщо на них малюнок зигзаг.

Візерунок шеврон або зигзаг на шпалерах

Хтось називає його зигзаг, хтось шеврон, при певному вигляді наклеювання такий візерунок називають ялинка, паркет. Лінії візерунка на флізелінових шпалерах можуть скластися так, як забажаєте ви самі. Класичні шпалери зигзаг – з’єднання у єдині горизонтальні лінії рапорту. Гострі піки, що виходять за такої стикування рулонів, нагадують одним морські хвилі, іншим гори. Другий варіант наклейки: кожен другий рулон перевертають. Малюнок при цьому не стикують, навпаки, підкреслюючи, що кожне полотно незалежно. Саме з цієї причини найзручніше вибирати флізелінові шпалери, так як у процесі наклеювання можна змінити рішення прямо на ходу.

Актуальні забарвлення шпалер зигзаг

Візерунок зигзаг, шеврон на шпалерах став унікальним через його чітку геометрію, але не тільки. Кольорова палітра таких шпалер найчастіше представлена трьома кольорами:

  • світло бежевий,
  • сірий,
  • чорний.


Зустрічаються варіанти з матовим та глянцевим відблиском, світлі тони доповнюють перламутровим відливом. Світлі шпалери зигзаг – чудовий вибір для дитячої, тут бежеві, сірі, золоті та срібні відтінки кращі для стін, а яскраві акцентні предмети, меблі, текстиль доповнять інтер’єр. Останнім часом до флізелінових шпалер з таким малюнком придивляються дизайнери, доповнюючи колекції яскравими тонами. Якщо одна смуга продовжує залишатися білою, то інша буває:

  • однотонною,
  • з градієнтом кольору.

Де застосувати флізелінові шпалери з малюнком зигзаг

Застосування шпалер з зигзагом як малюнок дорівнює іншим строкатим видам, тобто чим яскравіше контраст смуг, тим менше простору вони повинні займати на стінах. Унікально те, що світлі шпалери, з мінімальним контрастом між квітами зигзага, шеврона, можуть бути наклеєні по всьому периметру кімнати. Ці шпалери чудово виглядають у будь-якій кімнаті: спальні, дитячій, а у ванній таким же малюнком, найчастіше, викладають плитку. Якщо ви все ще вибираєте між шпалерами з подібним малюнком та фарбуємо стіни, просто оцініть якість текстури. Підготовка стін під таке фарбування займе багато часу і сил, а флізелінові шпалери будуть наклеєні буквально за пару годин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.